Vale Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Plačilni dan :SS :SS :SS . Ni regresa (pa je bil zmeri aprila), ni uspešnosti, ni stimulacije,.... Tadej Jaz bi na tvojem mestu Hanžeku pisala :devil:
Manu Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Jaz bi na tvojem mestu Hanžeku pisala :devil: Sem mu že. :D
.T. Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Jaz bi na tvojem mestu Hanžeku pisala :devil: A maš mogoče kak mušter v wordu? Tadej
Ćardak Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Vreme :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
simonsi Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Sociologija :slap: :SS Umetnost mlatenja prazne slame :wacko: :SS :SS
Burnout Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Prehlajen sem :SS :SS :SS Lp Burnout
Sanda7 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 še vedno jezna na včirajšne vreme :angry2: :SS
Alla Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Kdaj bo že konec tega prekletega petka???????????? :wacko:
motobaby Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 vleče se, vleče; še ena ura na šihtu :SS
jax Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Grem fancy šmensi z motorjem na faks :) in... 1. Pripeljem do nekega križišča kakih 800m od moje hiše. Vozil po prednostni in skoraj po omejitvi. Ženska pripelje z stranske ulice... Ustavi... Pogleda... In spelje :eek: Izšlo se za kak meter :wacko: 2. Malo pred faksom, pred prometnim ministrstvom ob cesti BMWjeva sedmica z vsemi štirimi... Jaz sem ravno pripeljal iz križišča, tako da sem vozil počasi, zapeljem ob sredinsko črto, da bom peljal mimo modela. Kar naenkrat tipo spelje, brez da bi spremenil žmigavce :blink: Vse štiri je izklopil ko je bil že pred mano... :blink: Izšlo se za.. Hja... Meter in pol? :wacko: Očitno moje mišljenje da z vožnjo po omejitvah takih problmov ne bom mel ni čist pravilno... :unsure: Bruh bruh na tole :SS
Thundercat Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :SS na stroške registracije.....
Alla Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Ma, daj TC, nehi kozlat zarad zavarovanja al pa se nehi vozit z mopedom! Če ti je vse tolk predrago, pa prodaj moped! :doze:
Thundercat Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 sori, se mi zdi 90.000 sit vsota, na katero lahko mirne volje bruhnem..... evo še enkrat bruhnem :SS na stroške zavarovanja....
SiR Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 folk se registracije in furanja motorja običajno veseli ... no, pač nisi običajn človk ;) :SS pa zarad ... khm... uh, ničesar tazga dons ... še Slivnika ne bi pokozlal...
Thundercat Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 folk se registracije in furanja motorja običajno veseli ... no, pač nisi običajn človk ;) tudi jaz se veselim registracije...bruham pa na ceno registracije.... no, pač nisi običajn človk sam da si ti normalen človk .) ... :SS kr tko, da sem lahk tut v tej temi aktivn :D
nts Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 :SS :SS Mah ta petek je od 14 ure naprej :SS :SS
SiR Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Kdaj bo že konec tega prekletega petka???????????? :wacko: jutri ;)
Ganges Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 (popravljeno) :SS Kar tako, ker mi veliko stvari gre na k....! Predvsem pa Telebajski! Popravljeno April 7, 2006. Popravil Ganges
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se