hrčo Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Pzda mtrna kretenom k se ganjajo z avtomobili in cviljo z gumami in naši predragi "modreci" temu nč ne morjo :SS :SS :SS
Ćardak Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Učerajšni dž je zmočil okolico :angry2: :angry2: :angry2:
pirrulz Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Učerajšni dž je zmočil okolico :angry2: :angry2: :angry2: Ko boš malo odrasel, boš sprevidel, da dež to ponavadi naredi. Reg mopeda se nekam čudno v prihodnost pomika. :fredy: Kar pomeni, da tudi štelanje ventilov. Kar pomeni, da tudi ... :glare: :doze: :SS
Einherjar Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 jutr morem pa že 6:20ustat :angry2: Jaz pa ob 1:30... ceprav je vprasanje, ce bom sploh spal.
Manu Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 jebi se. :SS :? :( :huh: :friend1: :friend2: :cry: ??????????????? :drunk: :SS smetanova omaka..... :xx:
pirrulz Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Kolegi, ki ti stvari ne znajo/zmorejo/upajo v ksiht povedat. :SS :SS :SS
Alla Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 :SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS:SS :SS :SS
Manu Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 :SS Sem delala "kratko interno raziskavo" kar tako.. ker je danes tak dan, da se moram zgleda samo sebe mučit.... Kolikokrat je bila v zadnje pol ure odprta in recimo da tudi prebrana tema "Darovanje kostnega mozga" .... Še dobro, da nisem vzela primerjalno s peskovnikom... :SS
Brihta Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Budale, katere zavijajo levo brez zmigavca in brez da bi pogledali v vzvratno ogledalo :angry:
SiR Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 upam,da nisi klepnu in da je ostalo samo pri besu in jezi?
Nagaya Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 všeč mi je da smo naša ljuta bela kola kupili v času, ko žmigavci še niso sodili med dodatno opremo, ampak so bili serijski del avtomobila....danes si jih ziher ne bi mogla privoščit :)
Brihta Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 upam,da nisi klepnu in da je ostalo samo pri besu in jezi? Jaz ne, je pa nekdo drug namesto mene :(
Anna Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Šiht :SS Druge novice :SS Sodelovci :SS Vse ostalo :cry: In kaj pol še dobrega ostane razen MOPIJA :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Samo še vremem rabimo!!! pa :ninja: :yea1:
motoristek Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 In kaj pol še dobrega ostane razen MOPIJA :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Jaz.... :naughty:
Jurij Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 ah k glih že dolg nisem :SS... jutri en kolokvij :SS :SS :SS snov je krneki... <_< :SS pa po jutrišnjem kar še en kolokvij... :SS :SS :SS ... kot da jutrišnji ne bi bil dost... <_< :SS
Jurij Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Vooomiitorium... let me be.... :SS :SS :SS :SS
RAN Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 :SS Sem delala "kratko interno raziskavo" kar tako.. ker je danes tak dan, da se moram zgleda samo sebe mučit.... Kolikokrat je bila v zadnje pol ure odprta in recimo da tudi prebrana tema "Darovanje kostnega mozga" .... Še dobro, da nisem vzela primerjalno s peskovnikom... :SS Dobr ni lih kostni, tud mozeg ne, ga pa radi darujemo, pa brez da bi v neke teme hodili. Tko de ni lih vse črno. :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se