Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 dobila obisk :angry2: Teta s Krvavca? :huh:
mi Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 čaku 2 tedna na gume....zdej k jih pa majo je pa dž pa ne morm it menat :SS :SS :SS
jose Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 imel gumi defekt v zelo neprimernem času :angry:
SHERIFF Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Dogodki od koncu 9 letne zveze.... :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 DELO :SS DELO :SS DELO :SS DELO :SS ........................ SAMO DELO PA NIČ PIRA!!!!!! :SS :SS :SS :SS pa z tem seveda ne mislim na cajtng Delo :xx:
JeRn3j Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 pofukan mraz; že doma me zebe :angry: :angry: :angry:
JeRn3j Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Jutr bo en bedn dan :BUA: :SS :SS :SS jp jst fizko pišm spet bo 90% (nzd) :xx:
SiR Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Teta s Krvavca? :huh: zravn je pa pršu baje še stric iz rudnika ;) DELO :SS DELO :SS DELO :SS DELO :SS ........................ SAMO DELO PA NIČ PIRA!!!!!! :SS :SS :SS :SS pa z tem seveda ne mislim na cajtng Delo :xx: ampak točno to sem jaz govoril vsakič, ko sem v stavbi Dela d.d. gruntal, kje vse bi lahko stali hladilniki z osvežilnimi napitki enega od večjih lastnikov te čudovite medijske delniške družbe. najbolj primerno mesto je direkt pred našo redakcijo, vendar pa še vedno ne brni tisti domači 'bbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" :)
Ćardak Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Svaka me ženska vrti oko prsta zanima :blush: :blink: :devil:
Nagaya Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 :angry2: itaq da bom vedno mela cajt za skakat okol za druge.... :angry: tud ce se bojo zadni moment spomnl.. :angry:
GorazdH Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 kvantarije v sosednji pisarni..... :SS :SS :SS :SS jao jao s čim vse se ljudje ukvarjajo........ :eek:
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 ostrišt se morem :angry2: Jaz tudi...bemti sunce..... :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se