pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Po nekem nesrečnem naključju na 202 slišal vremensko do nedelje. :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS
bmwslo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Jebemti je dela. :wacko: Jebemti bo cvenka :kva2:
KeC Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Ga bom hitro porabil :naughty: Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil KeC
KeC Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Matr človk še pr jedi ne more met miru. :BUA:
RHonda Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Izpitno obdobje se je začelo + učenje = gnitje v bajti :SS :SS :SS Prav komaj čakam da mine to metanje življenja stran :rolleyes:
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Vcerajsnji dan... najprej me je ptic posral potem sem dobil kazen za parkiranje potem pa se neka osebna jeba... Se dobro da sva sla vsaj s tinchi na pivo. Kjer se je pa fuzbal na TVju predvajal BBRRRRRUUUHHHHH
gebre Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Bodi vesel, da se kmalu začne svetovno prvenstvo v nogometu->prazne ceste :grim vreme :SS Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil gebre
Manu Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Vcerajsnji dan... najprej me je ptic posral Najlepšejši voziček ( z gumami kot se reče :grim ) od mojga sinkota tudi.... :blink: :? Očitno je bil včeraj Dan ptičjih drekcev. :ninja:
Perla Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 :SS ... tipi, ki varajo, pa ne poskrbijo, da najdražje ne bi zvedle za njihov šport ... :SS :SS in :SS
hrčo Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Golazen, ki dela na Okrajnem sodišču na Ptuju :SS Matr jim ... banda ušiva :fight1:
Tanatos Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Česar ne zmore hudič, zmore ženska... :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 od vseh strani mi ravno motosvet počas dela :angry2:
klimbra Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 :SS ... tipi, ki varajo, pa ne poskrbijo, da najdražje ne bi zvedle za njihov šport ... :SS :SS in :SS Jeba :cry:
KyoKon Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 :SS :SS :SS težak je život................
ciciban Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Strojni faks, vreme, današnji dan, abstinenčna kriza zaradi pomanjkanja motorja, potapljanja, letenja, pomankanja fešt... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :BUA: :? :( :wacko:
klimbra Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 20 sms-jev od zmešane babnce, ki ne razume......................... Laži......................... Bedno je vse skupaj........................ Ne grem se več.......................... A je kje kak dobr samostan :doze: :doze: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Zarja Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jeba, ce si pa tko neustavljivo privlacen. :blush: :OK: :P :P :P :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se