Skubaduba Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Jutranje delo po blatu :SS :SS :SS
Schultz Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Nov režim prehrane pr naši firmi :SS :SS :SS :SS :SS
batzajla Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 kaj je pa s tem narobe ? :blink: a si že slišala komad??
Manu Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Nov režim prehrane pr naši firmi :SS :SS :SS :SS :SS A ste na kruhu in vodi? :blink: Še zmeri bolš kot jaz, ker sem na vodi in vodi. :wacko:
Jurij Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Kaj je to "prehrana pri firmi"...nikol slišal.... :D aja :SS petk, pa delam, pa pol spet delam
Zok Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 gres na izpit, cloveka pa ze drugic ni tam! :SS :SS :SS
bauca Objavljeno September 4, 2004 Opozori Objavljeno September 4, 2004 Šola :wacko: - popoldanski pouk :SS :SS :SS :SS
Saint Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Še zmerej prehlajen. :SS :SS :SS lp Rudi
cvetoo Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Še na cesto nisem zapeljal, pa že ena una strupena mušica v oko :SS
cvetoo Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Slovenska popevka(ARENA) :SS
Thundercat Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 cukr po pojedeni večerji na ohceti.... :wacko: :cry:
.T. Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Račun za originalne zavorne ploščice za 3 diske :SS :SS :SS :SS :SS Tadej
Zok Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 danasnji izpit - Fizika II :SS :SS :SS :SS :SS :cry:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Nore cene rezervnih delov :SS :SS :SS
Saint Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Aha, en pokrovček za vodo skor 2000 SIT. :kva2: :SS :SS :SS lp Rudi
Black Knight Objavljeno September 6, 2004 Opozori Objavljeno September 6, 2004 Ponedeljek :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Kaj že :? :? :? Aja BEMTI rebra!!!!!!!!! :SS :SS :SS
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Ponedeljek :SS & torek ... :SS
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) Saj sem vedel, da je torek :SS Pred mojo hišo me je fizično napadel 30kg težji hišnik sosednjega bloka in stepla sva se (samoobramba) - sosed je tako spretno zagrabil norca :notworthy: , da se je vse končalo brez resnejših posledic - policija šele čez pol ure ... posledice: razbita očala, ki so med ruvanjem padla na tla in hipersramota ... pa je šele pol torka mimo torej, scena za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS kajtakega-primojihletih-lepovasprosimpress Popravljeno September 7, 2004. Popravil Jur
SiR Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 Pred mojo hišo me je fizično napadel 30kg težji hišnik sosednjega bloka in stepla sva se (samoobramba) izjemoma prosim za elaboriranje vsega skupaj :)
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Opozori Objavljeno September 7, 2004 izjemoma prosim za elaboriranje vsega skupaj :) v kateri temi pa? raj ne bi ... pa saj je to sramota zame - Symči (razen tega, da jih je malo fasal mlajši & težji) :naughty: res sramota, za takega Jur-pacifista, ki nima nič proti "čefurjem" - pa se potem vseeno z njimi tepe po cesti ... ampak sy bi blo z "hišnikomJanezom" isto fuj, naraje bi sebe v rit vgriznil ... :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se