Skubaduba Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Jutranje delo po blatu :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Nov režim prehrane pr naši firmi :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 kaj je pa s tem narobe ? :blink: a si že slišala komad?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Nov režim prehrane pr naši firmi :SS :SS :SS :SS :SS A ste na kruhu in vodi? :blink: Še zmeri bolš kot jaz, ker sem na vodi in vodi. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Kaj je to "prehrana pri firmi"...nikol slišal.... :D aja :SS petk, pa delam, pa pol spet delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 gres na izpit, cloveka pa ze drugic ni tam! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Še vedno bolan! :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Šola :wacko: - popoldanski pouk :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Lačn :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 vse skupej mi gre na :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 Še zmerej prehlajen. :SS :SS :SS lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 Še na cesto nisem zapeljal, pa že ena una strupena mušica v oko :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 Slovenska popevka(ARENA) :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 cukr po pojedeni večerji na ohceti.... :wacko: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Račun za originalne zavorne ploščice za 3 diske :SS :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 danasnji izpit - Fizika II :SS :SS :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Nore cene rezervnih delov :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Aha, en pokrovček za vodo skor 2000 SIT. :kva2: :SS :SS :SS lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Ponedeljek :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Kaj že :? :? :? Aja BEMTI rebra!!!!!!!!! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Ponedeljek :SS & torek ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 čudne sanje... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 (popravljeno) Saj sem vedel, da je torek :SS Pred mojo hišo me je fizično napadel 30kg težji hišnik sosednjega bloka in stepla sva se (samoobramba) - sosed je tako spretno zagrabil norca :notworthy: , da se je vse končalo brez resnejših posledic - policija šele čez pol ure ... posledice: razbita očala, ki so med ruvanjem padla na tla in hipersramota ... pa je šele pol torka mimo torej, scena za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS kajtakega-primojihletih-lepovasprosimpress Popravljeno September 7, 2004. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Pred mojo hišo me je fizično napadel 30kg težji hišnik sosednjega bloka in stepla sva se (samoobramba) izjemoma prosim za elaboriranje vsega skupaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 izjemoma prosim za elaboriranje vsega skupaj :) v kateri temi pa? raj ne bi ... pa saj je to sramota zame - Symči (razen tega, da jih je malo fasal mlajši & težji) :naughty: res sramota, za takega Jur-pacifista, ki nima nič proti "čefurjem" - pa se potem vseeno z njimi tepe po cesti ... ampak sy bi blo z "hišnikomJanezom" isto fuj, naraje bi sebe v rit vgriznil ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se