klimbra Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jeba, ce si pa tko neustavljivo privlacen. :blush: :OK: :P :P :P :devil: :blush: :winkiss:
Ni3ous Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Ravnokar mi je ratalo polit zacukrano, lepljivo, vročo čokolado po mizi, miški in podlogi za miško... :slap: Še dobro da je ostala tipkovnica nedotaknjena.
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jebemti zbirokratizirano državo :angry: za projekt za ušiv milijon se zajebavam z dokumentacijo že tri ure. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jebemti zbirokratizirano državo :angry: za projekt za ušiv milijon se zajebavam z dokumentacijo že tri ure. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: A tebi vedno tko pozno pride :hmm:
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: A tebi vedno tko pozno pride :hmm: Odvisno kolko pira prej spijem. :winkiss:
Pervy Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Jebemti zbirokratizirano državo :angry: za projekt za ušiv milijon se zajebavam z dokumentacijo že tri ure. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS če bi ta milijon bil pol tvoj se nebi bunil ha??? :devil: to sploh ni neka dokumentacija če jo lahko v enem-dveh dneh narediš in vložiš :whistle: malo na vreme, ker že dolgo nisem in mi je čez vikend itak pasalo da nisem delal v vročini :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Ravnokar mi je ratalo polit zacukrano, lepljivo, vročo čokolado po mizi, miški in podlogi za miško... :slap: Še dobro da je ostala tipkovnica nedotaknjena. evo, če bi pil pir, ne bi imel teh problemov..
hrčo Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Zaspana, ker celo noč nisem mogla spat :SS Ponedeljek :SS Vreme :SS
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 če bi ta milijon bil pol tvoj se nebi bunil ha??? :devil: Niti najmanj. :) Gaddamit pravkar prišel s pira v priljubljenem lokalu - šefica na tihem podražla pir!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 ma tale vremenska napoved kr ubija :angry2:
wind Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Niti najmanj. :) Gaddamit pravkar prišel s pira v priljubljenem lokalu - šefica na tihem podražla pir!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Že v četrtek :SS Dolgo te ni bilo ;)
tom Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 :SS :SS :SS mater jim cestarsko, zakaj morejo tam ko gradijo ceste tak hudo polivat z vodo proti prahu....kot da že en mesec ni bilo dežja :SS :SS zdaj pa je motor tak vsran kot da bi kros vozil :SS :SS
FlamE#7 Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 p o n e d e l j e k :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Že v četrtek :SS Dolgo te ni bilo ;) Eh to ne, valjda sem bil - samo pogledam bolj poredko, kolko mi nazaj keša dajo, ko plačam (pa ponavadi mi je takrat že čisto vseeno :D ). Ampak vseeno: PLJAČKA!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Eh to ne, valjda sem bil - samo pogledam bolj poredko, kolko mi nazaj keša dajo, ko plačam (pa ponavadi mi je takrat že čisto vseeno :D ). Ampak vseeno: PLJAČKA!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS Kaj se buniš sirotinja. Ti bom jaz plačal par pirov, zdaj ko sem dobil povišico.
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Kaj se buniš sirotinja. Ti bom jaz plačal par pirov, zdaj ko sem dobil povišico. Buržuj. :fredy: Plačal pa boš, absolutno. :grim :P
nts Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Vreme me ubija..... sm čist brez energije :SS :SS :SS
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ... :SS :SS :SS :SS :SS ... ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS ...
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Genetika :SS Dr. Mengele :fredy: :grim
Tinchi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Ne morm verjet!!! Celo 1 minuto si rabu, da si odgovori, kar pa sploh neb blo potrebno! Ti mas pa res prevec casa!!! In se enkrat: molekularna genetika (ne Mendlova) :SS
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Ne morm verjet!!! Celo 1 minuto si rabu, da si odgovori, kar pa sploh neb blo potrebno! Ti mas pa res prevec casa!!! In se enkrat: molekularna genetika (ne Mendlova) :SS Samo še pir spije hitreje kot pa odgovori na MS :kva2:
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ... danes smo pa vsi malo "nataknjeni ... :closedeyes: :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se