Špilferderber Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ... danes smo pa vsi malo "nataknjeni ... :closedeyes: :closedeyes: za sebe se brigaj! :SS p.s. :devil:
klimbra Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Ne morm verjet!!! Celo 1 minuto si rabu, da si odgovori, kar pa sploh neb blo potrebno! Ti mas pa res prevec casa!!! In se enkrat: molekularna genetika (ne Mendlova) :SS Tinči.....a bi ti to mal razložila.......o genetiki nimam pojma......a je to kej za pojest???? :winkiss: :P :P :P
Tinchi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :slap: Pr molekularni genetiki gre za genetski material, DNA, RNA, genome, popravljalne mehanizme, rekombinacije, translacije, kloniranje, mutacije in ostale podobne yebe. To so tok majhne zadeve, da bi se tezko najedu. Pr Mendlu bi se najdlo pa tud kaj za pojest. Recmo kaksen pujsek, sam tle je pa zdaj odvisno od tega al je rjav al je roza al ma bele pikce al pikc sploh nima. Pa kaksna solatka recmo: ce ima nazobcan rob lista al ima ravnega, al ma rdece proge al ma rjave... :naughty: No, pa da ne bom cist off topic: ucenje gentike je se vedno za :SS
klimbra Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 No vidiš.....pa sem te na lep način pripravil....da si zadevščino malce ponovila..... :OK: :OK: :OK: :OK: Pridna......
Alla Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Genetika je zakon. B) Pa dajmo raje uporabljat DNK in RNK. Baje smo v sloveniji, pa se reče namesto acid kislina.
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 za sebe se brigaj! :SS p.s. :devil: ... bom, bom ... :grrr :grrr :grrr P.S. O:-)
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Ne morm verjet!!! Celo 1 minuto si rabu, da si odgovori, kar pa sploh neb blo potrebno! Ti mas pa res prevec casa!!! Gaddamit. Zdaj sem ga pa najebal. :krneki: In se enkrat: molekularna genetika (ne Mendlova) Mengele, Tinchi, ne Mendel. :grrr :grim Pa še en bruh iz solidarnost... eh ne :hmm: .. če prav pomislim, sem jaz tudi fpizdi: :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Tinchi Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Mengele, Tinchi, ne Mendel. :grrr :grim :slap: Sorry, Pirrulz, narobe sem prebrala, ker ze cisto geneticno razmisljam :wacko: Stekam kaj si hotu povedat...
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 :SS :SS :SS povhn kurac ga mam tega vremena :angry2: :angry2:
Burnout Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Diskretne strukture :SS :SS :SS :SS :SS LP Burnout
Stric Burek Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 LPP :BUA: :SS Rečejo enu, mislijo drugu, zajebejo na suhu
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 MOTOR CRKNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 MOTOR CRKNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :friend1: :friend1: :friend1: :drunk:
Petzl Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 MOTOR CRKNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuko pa more XX-a crknt :blink:
Einherjar Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 kuko pa more XX-a crknt :blink: Z malo pomoci :) Nic narobe z motorjem...
JMatic Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 izpiti.... mofa na servisu..... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
HHV Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS To bo najbrž od kokic. :blink: :cry:
Vale Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 To bo najbrž od kokic. :blink: :cry: Jep, mi jih je zmanjkalo, da bi jih lahko komu v gobec nafilala :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se