HHV Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Jep, mi jih je zmanjkalo, da bi jih lahko komu v gobec nafilala :SS Kriza! :cry:
Jure Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Že drugič zapored se mi je zgodilo, da sem se oblekel v opremo in dal motor ven, med tem je začelo pa deževat! :SS :SS Pa še Chio kokice so zanič! Še une iz špara so bolš! :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 ja sam res ravno ko se odločim da bom šla na motor,se zoblači in ulije :angry2: :angry2: in ko sem že vesela da nisem šla se zjasni in spet mi je žal :angry2:
Ćardak Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Vse je glupo k ***** v petk pa še valeta......jooooooooooooooooj :closedeyes:
Petzl Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Vse je glupo k ***** v petk pa še valeta......jooooooooooooooooj :closedeyes: kok je enm fletn :)
Brihta Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Da me mora sred junija, navkljub dolgim gatam, kombinezonu, podkamo in zimskim rokavicam, zebst na poti na siht. Naj se ta zimski mraz jebe u 3 p.....
Nagaya Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) :slap: totalno nepraktičen, nabutan z neupoprabnimi informacijiami, neživljenjski, nerazlgedan, tog in okostenel, neprilagodljiv, lobotomiziran... as usual... :doze: + ne da se ga izklopit :angry2: Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil Nagaya
Brihta Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 :slap: totalno nepraktičen, nabutan z neupoprabnimi informacijiami, neživljenjski, nerazlgedan, tog in okostenel, neprilagodljiv, lobotomiziran... as usual... :doze: + ne da se ga izklopit :angry2: Ja Simon, kaj si pa spet storu :?
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Vapotekovi MMS pivski pozdravi s Sardinije. :doze: :SS :SS
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 proklet tip od hitre pošte, k me je po 4ih urah spanja zbudu :SS :SS :SS
Tinchi Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Upam, da se tokrat zadnjic pizdim cez genetiko. Cez eno uro pa mucenje :SS Drzte pesti!
Hellenca Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Danes se začne fuzbal :SS :SS Najboljše, da se za en mesec kar odselim od doma!
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Danes se začne fuzbal :SS :SS Najboljše, da se za en mesec kar odselim od doma! al pa mu daj fotelj + tv + hladilnik + štrik iglo za jajca čohat lepo vun na travnik :)
Nagaya Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Ja Simon, kaj si pa spet storu :? :nono: not simon
Hellenca Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 al pa mu daj fotelj + tv + hladilnik + štrik iglo za jajca čohat lepo vun na travnik :) Dobra ideja :OK: :OK: Pa bog ne daj, da zmanjka piva v hladilniku!!!
pirrulz Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Dobra ideja :OK: :OK: Pa bog ne daj, da zmanjka piva v hladilniku!!! Ko jebe fuzbal, piva ne sme zmanjkat v hladilniku NIKOLI!!!! :angry: :grim Gaddamit en dan maš dopust, pa te pokozlajo z delom za en teden :angry: folk nesposobn :SS :SS :SS
Furioso Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Gaddamit en dan maš dopust, pa te pokozlajo z delom za en teden :angry: folk nesposobn :SS :SS :SS ...kako znano pa tole zveni... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Pravokotar Objavljeno Junij 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 :nono: not simon ? [attachmentid=72254] ?
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 komplikacije okoli injekcij ju-hu ... vse po vrsti in vsi po vrsti... drugič bom tja odskakljal lastnonožno :SS pa še dodatek: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
SiR Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 pa še dodatek (12:35): :SS :SS :SS, tokrat tudi reality
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se