RHonda Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 Glava me boli pa še živčen sem zraven :(
nts Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 Kljub temu, da je tako lep dan in sem zelo zelo dobre volje, mi gredo nekatere stvari na tem svetu kr fajn na živce.... :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 Sosed, ki že dve uri teži s kosilnico (po kamnih) :SS
Tinchi Objavljeno Junij 17, 2006 Opozori Objavljeno Junij 17, 2006 dopoldanski izpit, pol pa se slaba novica...grozno! :SS
Nagaya Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 eetaq sem jaz edina, ki si cez vieknd zapomni, da smo se zmenili da bo danes ob osmih sestanek.... :mellow:
Nagaya Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wacko:
bubamara Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :SS še polovicaaaaaaaaaaaaaaaa :krneki: kdo bo to zdržu :doze: :SS
.T. Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 (popravljeno) :SS :SS za včeraj: 1. Nosim stvari gor iz garaže, vrata v stanovanje pustim odprta. In kar naenkrat se pred vrati namala đankur in začne nabijat: Oprostite vas lahko malo zmotim: Sem iz zavoda za usposabljanje slepe in slabovidne mladine iz Kamnika (???) sem študent strojništva (???) nimam sredstev za preživljenje, sem na cesti. A mi lahko date neki dnarja. Zdej pa že slepo in slabovidno mladino izrabljajo :SS :SS :SS 2. Na poti po Misho v službo en črn BMW 745d s temnimi stekli na 500m ceste naredi skoraj tri prometne nesreče. Le prisebnosti nasproti vozečih voznikov se gre zahvaliti, da ni bilo smrtnih žrtev. 3. Se popoldne peljemo v BTC. Čakamo na parkplac, ker nimamo klime so vse štiri šipe dol in že sta v avtu dva para ciganskih rok in dve ciganski glavi, ki ponujata zlatne prstene :SS :SS :SS 4. Ob polnoči me kliče matka, da so ji z avta spizdili tablice. Pri tem so naredili "totalko" iz prvega odbijača. Svašta. Tadej Popravljeno Junij 20, 2006. Popravil Tadej
Vale Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :SS :SS za včeraj: 1. Nosim stvari gor iz garaže, vrata v stanovanje pustim odprta. In kar naenkrat se pred vrati namala đankur in začne nabijat: Oprostite vas lahko malo zmotim: Sem iz zavoda za usposabljanje slepe in slabovidne mladine iz Kamnika (???) sem študent strojništva (???) nimam sredstev za preživljenje, sem na cesti. A mi lahko date neki dnarja. Zdej pa že slepo in slabovidno mladino izrabljajo :SS :SS :SS 2. Na poti po Misho v službo en črn BMW 745d s temnimi stekli na 500m ceste naredi skoraj tri prometne nesreče. Le prisebnosti nasproti vozečih voznikov se gre zahvaliti, da ni bilo smrtnih žrtev. 3. Se popoldne peljemo v BTC. Čakamo na parkplac, ker nimamo klime so vse štiri šipe dol in že sta v avtu dva para ciganskih rok in dve ciganski glavi, ki ponujata zlatne prstene :SS :SS :SS 4. Ob polnoči me kliče matka, da so ji z avta spizdili tablice. Pri tem so naredili "totalko" iz prvega odbijača. Svašta. Tadej Oprosti Tadej, ampak ti si se v prejšnjem življenju res nekomu fajn zameru ... si namreč oseba, ki se ji zgornje stvari nenehno ponavaljajo in dogajajo ...
FlamE#7 Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 (popravljeno) :SS :SS za včeraj: 1. Nosim stvari gor iz garaže, vrata v stanovanje pustim odprta. In kar naenkrat se pred vrati namala đankur in začne nabijat: Oprostite vas lahko malo zmotim: Sem iz zavoda za usposabljanje slepe in slabovidne mladine iz Kamnika (???) sem študent strojništva (???) nimam sredstev za preživljenje, sem na cesti. A mi lahko date neki dnarja. Zdej pa že slepo in slabovidno mladino izrabljajo :SS :SS :SS 2. Na poti po Misho v službo en črn BMW 745d s temnimi stekli na 500m ceste naredi skoraj tri prometne nesreče. Le prisebnosti nasproti vozečih voznikov se gre zahvaliti, da ni bilo smrtnih žrtev. 3. Se popoldne peljemo v BTC. Čakamo na parkplac, ker nimamo klime so vse štiri šipe dol in že sta v avtu dva para ciganskih rok in dve ciganski glavi, ki ponujata zlatne prstene :SS :SS :SS 4. Ob polnoči me kliče matka, da so ji z avta spizdili tablice. Pri tem so naredili "totalko" iz prvega odbijača. Svašta. :SS :SS :SS :SS :SS Tadej :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Junij 20, 2006. Popravil FlamE#7
Špilferderber Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Oprosti Tadej, ampak ti si se v prejšnjem življenju res nekomu fajn zameru ... si namreč oseba, ki se ji zgornje stvari nenehno ponavaljajo in dogajajo ... ej, tole sem pa hotel jaz napisat. si mi snedla s tipkovnice. tadej, keep it up! :OK:
nts Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :cry: prestavli so mi dopust :cry: :cry: :SS :SS
motoristek Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Po slabem mesecu spet na fitnes :yes: kaj si nor kwa me je sjebalo :SS jutri pa na pecikel :slap:
pupa Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Mi je kar :SS ratalo, ko sma biciklirala po vročini ob 12h..... kaj si ti nor - števec mi je na biciklu pokazal 36°C, pa pomoje bi še kar rastel...... :SS
Brihta Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 :SS še polovicaaaaaaaaaaaaaaaa :krneki: kdo bo to zdržu :doze: :SS Sej maš fejst fanta k ti stoji ob strani :) Drugače pa, mimogrede, vedno hujš bo :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se