SiR Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Ah kje so tisti časi, ko si na šihtu konec meseca dobil kuverto s cekini in ni blo treba na banko. Sopranovi imajo še sedaj tak sistem.
Teya Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 pi*** pro** nesposobne!!!! :angry: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ice Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 tukaj se kozla. kolne se lahko samo v sozitju s prej omenjenim. evo, za demonstracija: :SS #*&%§*&!!! pa kot moj "prispevek" k debati :SS
wind Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Kaki lajf, kaj ste ja nori...:SS :SS Just hit the rock bottom... :(
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Mi lahko pride en glavo gor držat, ko mi bo glihkar na tastaturo padla.... :devil:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Mi lahko pride en glavo gor držat, ko mi bo glihkar na tastaturo padla.... :devil: a si mel rojstni dan?
era Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Mi lahko pride en glavo gor držat, ko mi bo glihkar na tastaturo padla.... :devil: Ja mal jo umakn a ne.. tastaturo namreč.
Sanda7 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 A b se lohk mal shladil no.... :SS a se greš z mano shladit u Izolo :naughty:
era Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 a se greš z mano shladit u Izolo :naughty: shladit?! :blink: ... in to v Izolo?!? :blink: Bom kr tuki ob klimi ostala :grim .
Alla Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Itaq. :grim Ob cenah na obali te vedno oblije mrzel pot. B)
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 a si mel rojstni dan? še ne :D mislim, da bo to na morju :OK: Ja mal jo umakn a ne.. tastaturo namreč. jaz sem mislil, da glavco... :lol1:
era Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) jaz sem mislil, da glavco... :lol1: Ja, odvisn,.. kwa maš težje :grim ..pa še en :SS, k še ni petek Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil era
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Ja, odvisn,.. kwa maš težje :grim zdaj sem spil kavico in je bolje :OK: bom pa itaq šel zdajle domov... :worship:
Ćardak Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 [samo 3 dni na hrvaškem u zagrebu :cry:
šokac Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 V bližnji preteklosti predrtje na malo rabljeni zadnji gumi. :angry: Posledica: nakup zadnje pnevmatike. :slap: Pred enim mesecem prometna nesreča. Posledice: Telesne poškodbe in veliki strošek na mopeku. Sledi ugovor prekrškovnemu organu itd. :slap: Danes zjutraj sem po enem mesecu dobil popravljen mopek. :010 In ko se pripeljem domov, zagledam v zadnji novi gumi :eek: ??? :eek: :( :doze: :headbang: :headbang: :headbang: Veliki samorezni vijak... :o :wacko: :headbang: :headbang: :headbang: Le komu sem se tako zameril? Od jeze sem tako na glas preklinjal, da so me slišali po bližnji in daljnji okolici. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :doze: :doze: :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se