KeC Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Vsega lepega je enkrat konec, evo me nazaj na šihtu. :SS
bubamara Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 :doze: :SS :doze: očitno bo res 'lep' teden
soncy Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 dopust in visoka vročina :SS :SS blazna kombinacja :cry: :SS :SS
lenči Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 dež - in še vedno ne morem začeti z urami vožnje :angry2: :SS a sem se mogoče keremu tam gor zamerila? :hmm:
KeC Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 4 dnevni letni remont celotnega toplovodnega omrežja :SS :SS :SS :SS (tavikendnegremvenvgužvopress)
simon78 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 komaj cakal weekend, da gremo en giro, pa sam dez okoli in okoli :headbang: :wallbash:
Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 smrdim po štirih sortah parfuma fuj
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 smrdim po štirih sortah parfuma fuj Kaj pa se zaletavaš v parfumerije.... :naughty: :whistle:
jose Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 14 ur sem bil danes v službi :angry: :wallbash:
KeC Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 Hmm bi blo fajn da bi se odločlo a bo sončno al oblačno ker mi je že zjebal cel kup načrtov. :SS
GrCaR Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 En dedek k je neki klel čez motoriste... da smo objestneži, samomorilci, da bi nas blo treba pobit... :BUA: še mal bi najedu, pa bi protezo požru :angry2: :SS
pirrulz Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 En dedek k je neki klel čez motoriste... da smo objestneži, samomorilci, da bi nas blo treba pobit... :BUA: še mal bi najedu, pa bi protezo požru :angry2: :SS Pizda si bogi. Prav smiliš se mi. :fredy: Kozlam na včerajšnjo pico - maderfakerji niso meli tabasca v oštariji. :angry: :SS
GrCaR Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 Pizda si bogi. Prav smiliš se mi. :fredy: Kozlam na včerajšnjo pico - maderfakerji niso meli tabasca v oštariji. :angry: :SS sam fora je, k je to v takem trenutku začeu govotr, k ni biu lih primeren ;)
SiR Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 sam fora je, k je to v takem trenutku začeu govotr, k ni biu lih primeren ;) Get over it.
hrčo Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 Glavobol .... pa ne najdem nobenega razloga zakaj :(
pirrulz Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 Glavobol .... pa ne najdem nobenega razloga zakaj :( Poči se s ciglom po glavi, pa boš mela razlog. :P Mater še vedno ne najdem odpirača. :fredy: :SS
Vale Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Vreme :SS Sem ti rekla, pa nisi verjel :grim
KeC Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Sem ti rekla, pa nisi verjel :grim Hmm očitno bom mogu k vremenu dodat še senilnost :SS (kdajpasitoreklapress)
Vale Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Hmm očitno bom mogu k vremenu dodat še senilnost :SS (kdajpasitoreklapress) V petek, ko si se hvalil kako se boš v soboto vozil ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se