Brihta Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 V petek, ko si se hvalil kako se boš v soboto vozil ... Jst sem ga zgal v soboto :D , po mokrih cestah :P
Vale Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Jst sem ga zgal v soboto :D , po mokrih cestah :P Tudi mi .)
hrčo Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Še kar glavobol, ki traja in traja in traja ... :SS
GrCaR Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 Ker sva z Jaxom delala en projekt, pa je tok dobr uspeval, pol sva pa v pou minute zjebala 3 ure prejšnega matranja :BUA: :angry2: jutr na novo :)
hrčo Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Glih, ko sem se hotla spravt okna pomivat, je začelo deževat .... saj ne vem al je to za sem al za v nasmeh :hmm:
KeC Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 Nikoli ni tako slabo da ne bi moglo biti še slabše. :SS
hrčo Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Pizda me boli glava! :( :SS Naj te potolažim, nisi edini. Mene boli že od nedelje, da se mi že mal meša :SS Pa še enga :SS za dve uri čakanja pri dohtarju, pa enga :SS za pol ure čakanja v laboratoriju. Da o sumu moje zdravnice ne kometiram :SS
Manu Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Če kdo ne razume blagega "puste me pr mer" ... je treba pač kozlat B) :SS :SS :SS :SS :SS Za izpred dveh let nazaj.... da se končno olajšam za zmeri.... tudi tuki.... :)
pirrulz Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Pizda me boli glava! :( :SS HHHHHAhahhhahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahha :lol1: :lol1: :lol1: Leta so tu, stari, leta :grim :P
jose Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 spet mi je gleženj 'ven vrglo' :wacko: :SS
mrki Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Preveč pijače, preveč čikov..........glava boli :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se