Manu Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 Pa to ne moreš verjet, kakega debila mamo za župana :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Čist komot verjamem. :D :P
Ćardak Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 tako hitro je šlo vreme ko sm bil na dopustu :BUA:
jose Objavljeno Avgust 13, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2006 že šesti vikend zapored preživljam v službi :angry:
alena_bmw Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 učit se moram.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :wallbash: :wallbash: :wallbash: :cry: :cry: :SS :SS somebody shoot me!!!! lp alena
hrčo Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Ni dovolj enotedenski glavobol, ki kar ne mine .... me je dons še v križu zvil :SS
pirrulz Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Pzdmtrna :angry: :angry: Jeba od jebe :SS :SS :SS :SS :SS
KeC Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Pzdmtrna :angry: :angry: Jeba od jebe :SS :SS :SS :SS :SS :eek: Kej jebenega?
Alla Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Trikrat hura, lansko leto se spet ponavlja! Sicer je za kak mesec zamaknjeno, ampak isto sranje. :SS A res ne bo nikol konec? :wacko:
cvetoo Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Karkoli izplaniram, mi spere dež :SS , le michelinke okoli pasu ne odnese :SS :SS :SS
Ćardak Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 učit se moram.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :wallbash: :wallbash: :wallbash: :cry: :cry: :SS :SS somebody shoot me!!!! lp alena Can I??? :lol1:
Lobo Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Život je prokleta kurva, pošteni gube! :SS :SS :SS
Broj Jedan Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Can I??? :lol1: I believe, you can - but you are not allowed to. :yes:
RHonda Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 S kakšnimi ljudmi moram delat :SS Moj sodelavec je namreč izjavil, da se je smejal, ko je videl padec enga motorista s suzukijem. Ne vem kako more sploh kej takega rečt. Ne vem zakaj ga nisem užgal. Sej se mu vidi da je ves črn (death metalc), zame pa je ena navadna gnida.
motoristek Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 S kakšnimi ljudmi moram delat :SS Moj sodelavec je namreč izjavil, da se je smejal, ko je videl padec enga motorista s suzukijem. Ne vem kako more sploh kej takega rečt. Ne vem zakaj ga nisem užgal. Sej se mu vidi da je ves črn (death metalc), zame pa je ena navadna gnida. Njegovo sliko nalimaj tukaj.... mogoče ga pa srečamo kdaj :SS
GrCaR Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 debili na LPP-ju za homologacijo, k rabjo tooooooooooooooooooooooooooook cajt da napišejo v tist homologacijski kartonček, da ma motor 25kW :SS :angry2:
jose Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 človek hoče zidat hišo, pa ne more zaradi glupih birokratskih ovir :angry: :BUA: :SS
maXXXimum Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 12v enosmerni strom in vse kar je povezan z njim :SS
pirrulz Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 S kakšnimi ljudmi moram delat :SS Moj sodelavec je namreč izjavil, da se je smejal, ko je videl padec enga motorista s suzukijem. Ne vem kako more sploh kej takega rečt. Ne vem zakaj ga nisem užgal. Sej se mu vidi da je ves črn (death metalc), zame pa je ena navadna gnida. Upam, da si na kaki drogi. Ker drugače si te nebuloze ne znam racionalno pojasniti. :glare: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS AJA!!!! :slap: Seveda si jo znam - sori stari! :friend1: Razjasnitev tega misterija se skriva v kombinaciji črk "I", "M", "B" in "O".
Ćardak Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 (popravljeno) :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Avgust 16, 2006. Popravil fiftyč
hrčo Objavljeno Avgust 19, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2006 Očitno je tableta spustila :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se