Zdrawc Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 :SS :SS k ne bom šel v Pulo :angry2:
Skubaduba Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 ....sami smartassi zadnje čase ...... :SS
AREA Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 2,5 uri cakanja v zdravstvenem domu, tečna zdravnica pa antibiotiki, PROKLETI DREK ZAJ....! :ninja:
RHonda Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Nezanesljivi ljudje, pićke po domače :BUA:
nowfak Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Jebeš tak kurčow lajf........... :SS :SS :SS
Miha Z. Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 bolančkana :angry2: :cry: sredi poletja :? mal domačga šnopsa pa bo :grim drgač pa :yea1: :010 :010 :010
Kruse Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Nekaj casa me ni, pa je vse drugace. In "moje" tako lepo "strukturirano popredalckane misli" se bodo spremenile v navaden kupcek dreka. (Aha, ss je za bruhat, 004 je za nekaj drugega) :SS Pravzaprav v to, kar so bile ze od zacetka. :SS In ne najdem vec. A je bil spodnji ali zgornji Duplek? Levi ali desni? Spljoh obstaja ali je bila samo domisljija? Bruharija? Lost in space and time? :) Da povem ledenemu, da.... Pa se malo treninga: :SS
Sanda7 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 vsi so šli na morje in po toplicah jz pa sama ostala doma,bolančkana in osamljena :cry: namest da bi ga zdej u Puli žurala :angry2:
RHonda Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Brezvezni petek :BUA: Še na pivu sem bil sam. Ko ne veš kam bi gledal drugam kot v tisti dolgočasni zid <_<
inge Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 prokljti šiht :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :BUA:
jose Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 boli v križu od pobiranja krompirja :angry:
Pervy Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 od jutra (9.00 ) do večera (evo zdaj bo polnoč), torej skoraj 15 ur v pisarni delal :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS hvala kolegu pirrulez-u da me vmes zvlekel na pivo da sem sploh nebo videl :blink:
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 jeb...i zdravstvene ustanove in vrste v čakalnicah in red ki ga ni :angry2:
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Na mojo veliko žalost moram tole spet napopat :SS :SS : Pa fpizdo milo mtrno prokleti pofukan leasing jebemmumater cigansko. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Upizdomater :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
aja Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Na mojo veliko žalost moram tole spet napopat :SS :SS : Ko bi ti vedel, kako zelo sočustvujem s tabo... že doživeto... :headbang: A hvalabogu tudi že preživeto (za kakšno ceno, pa raje ne povem, ker me je kar sram) :cry:
aja Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Pa še :SS :SS :SS :SS :SS za konec dopusta :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se