inge Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 solidno wremce, js pa delam :(
Vale Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 JA! Prideš po mene? :) :P :grrr
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ne pizdi. Jaz to pravim že tri leta, pa mi ne rata. Jebiga. :SS Tvoj šiht je itak en sam dopust. Pa še šefa maš prijaznega. Kaj češ več?
Anubis Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Tvoj šiht je itak en sam dopust. Pa še šefa maš prijaznega. Kaj češ več? Da pride vsak dan malce po deseti ekstremo lepa in prijazna kurirka in boječe vpraša, če bi bil mogoče pri volji, da ti ga potegne. :devil:
Pravokotar Objavljeno September 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ne pizdi. Jaz to pravim že tri leta, pa mi ne rata. Jebiga. :SS Škandal brez primere :angry: Predlagam protestni pohot po beznicah v popolni bojni opremi B)
wind Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 :SS :SS :SS :SS PI*#O POF*"#NO MATER!! :SS :SS
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Škandal brez primere :angry: Predlagam protestni pohot po beznicah v popolni bojni opremi B) Senor Pepe, vaš smeli predlog je soglasno sprejet! :grim Hasta la victoria siempre!
SiR Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Tvoj šiht je itak en sam dopust. Pa še šefa maš prijaznega. Kaj češ več? Samo takih strank ne, kot ma ene ... :P
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Samo takih strank ne, kot ma ene ... :P Troo :D Okej mal oje trab še kozlat, reda radi. Kozlam vse povprek ljudi kratkega dosega: :SS :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Sel bi na koncert v Ch0 danes, ampak ob 22h delam ... bruhuhuhuhuhu
Medoo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Jebote šef! :SS :SS :SS :SS
wind Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS
simon78 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 cela firma je ....... :rtfm:
vapotek Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ravnokar slišal na radiju komad od nekega ful jeznega repera (autlendiš al nekaj takega). On ful jezno repa, zadaj pa špila..................đurđevdan! Ja pa kaj si ti nor, kaka sociala! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
nowfak Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Jebote šef! :SS :SS :SS :SS Kaj pa če si šef.....vse jebeš :nono: Aja sm pozabu :SS
Ski_Fanatic Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ravnokar slišal na radiju komad od nekega ful jeznega repera (autlendiš al nekaj takega). On ful jezno repa, zadaj pa špila..................đurđevdan! Ja pa kaj si ti nor, kaka sociala! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
leila Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 tu se pa že dolgo nisem olajšala... danes se bo pa treba....konkretno! zakaj se je tako prekleto težko držat dogovorov??? pa kaj si ti nor, eni pa znajo poskrbet za pravo štalo... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Na šiht prišla šele ob enih, ampak je za :SS
hrčo Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Virusi :SS :SS :SS Dež :SS Zaspanost :SS ... pa ne spet križ :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Ni konca ne kraja :SS hehe ko da si edini :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
inge Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 na use zgodi zutri prou na kozlanje!!!! :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Preklet bodi bankomat.....in moj spomin za cifre :cry: Preklet bodi znak.....in moj spomin, kje stoji......k da niso špeglov pogrutal :cry: Preklet bodi zamašen odtok.....potem pa poplava Preklete položnice Preklet mesec z dopusto....pa posledično slaba kilometrina Preklet prazn hladilnik Preklet Preklet :hmm: :hmm: :hmm: Bruhat ali ne bruhat.....to je sedaj vprašanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se