soncy Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Preklet bodi bankomat.....in moj spomin za cifre :cry: Preklet bodi znak.....in moj spomin, kje stoji......k da niso špeglov pogrutal :cry: Preklet bodi zamašen odtok.....potem pa poplava Preklete položnice Preklet mesec z dopusto....pa posledično slaba kilometrina Preklet prazn hladilnik Preklet Preklet :hmm: :hmm: :hmm: Bruhat ali ne bruhat.....to je sedaj vprašanje zadrž :grim škoda vn metet, pol boš pa še lačn :lol1:
Pervy Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 jebemti vreme ker danes nisem mogel končati zadeve in jo bo treba drugo soboto :SS :SS :SS :SS jebemti ker še ni konec in bo šel še en vikend :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS jebemti ker bo zaradi vsega tega odpadel torkov planiran odhod z družinico na morje in tako prvi dopust sploh letos če ne odštejem celo 2 vikendov ko sem si (delno) vzel fraj :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS jebemti vse skupaj :cry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Tut poravnat se ne da...........kreten kretenski........pizda........sovražim samega sebe :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
leila Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Tut poravnat se ne da...........kreten kretenski........pizda........sovražim samega sebe :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Očitno je veter zopet hitro zapihal v drugo smer... Saj bo... :friend1: Prvih 100 let je hudo, pol je pa boljše... ;)
wind Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Pizda, tole vse skupaj zgleda kot nek slab film B produkcije... :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) Spet pizdarija. :doze: Pa kaj si ti ja nor, kaki talent. :fredy: Popravljeno September 17, 2006. Popravil pirrulz
KeC Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 (popravljeno) Ah daj no to pa že postaja rahlo kičasto :( Evo par kolegialnih :SS :SS :SS Popravljeno September 17, 2006. Popravil KeC
pirrulz Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Ah daj no to pa že postaja rahlo kičasto :( Ehhhehehheee, stari, ne pozabi, kdo je kičast. Tole, dragi moj, pa ni čisto nič kičasto. no, pravzaprav pa je. :hmm: hehe. :) Svašta. :doze: :hmm:
KeC Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Aja skor pozabu. Mijaaaaaaaauuuuuu :SS
klimbra Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Pa sej ne morem verjet......počas je tega zadost........ in kje naj zdaj najdem vodovodarja.....prekleti ventili...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 a rabm tud tuki kej bruhat :hmm:
Ćardak Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 dž :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
jose Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 cel dan sem bil v službi :angry:
nts Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 kak beden vikend :SS :SS :SS :SS :SS
KeC Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Bi se kar strinjal, večji del časa preživel v službi. :SS Ampak na srečo se je včerajšnji večer odkupil za cel teden.
klimbra Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Pa dobr NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Pa sej sem ga že sam razbil.....ni mi ga treba še na drugi strani s klučem porajsat......pa pizda....eni pa res ne vejo....kako bi še uničevali tujo lastnino. Pizda..............k hudič serje........serje na velik kup......tut coprnija ne pomaga :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Primitivizem :doze:
Sanda7 Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 a je res konc vikenda al kaj :angry2: :SS :SS
hrčo Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Ponedeljek ... v službi vzdušje slabše kot mrtvašnici :SS
Einherjar Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Dolgocasna teorija o programiranju....
aja Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Cel vikend v službi... še dobro, da je deževalo :cry: :SS :SS
Vale Objavljeno September 18, 2006 Opozori Objavljeno September 18, 2006 Cel vikend v službi... še dobro, da je deževalo :cry: :SS :SS Kje je deževalo :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se