SiR Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 klicali so me, da so me izžrebali za US Green Card... prijavil sem se za hec ... in sem ga vkljudno zavrnil ... Škoda, da nisem poštudiral - bi ga lahko vzel in preprodal. No, ja - bodo imele ZDA pač enga genija manj. Jaz jim nisem kriv :-)
Nagaya Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 klicali so me, da so me izžrebali za US Green Card... prijavil sem se za hec ... in sem ga vkljudno zavrnil ... Škoda, da nisem poštudiral - bi ga lahko vzel in preprodal. No, ja - bodo imele ZDA pač enga genija manj. Jaz jim nisem kriv :-) jep, kakega "gromovnika" bi lahko izvozili preko luže recimo....
wind Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 jebena sudbina :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :headbang:
Špilferderber Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 ti se pa boš letos nabruhal.. :huh:
aja Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Jebene županske volitve :SS :SS :SS :SS ... ker me en k*** briga in zanima vse skupaj... pa me sedaj zeloooo mora!!!! :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Fury......jebi se.....ves apetit si mi pokvaru :devil: :devil: :devil:
Sanda7 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 naročim mp3 pa ga nimajo na zalogi :angry2:
wind Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS :SS nekdo bo fasal, pickamumatrna... :angry2:
Alla Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS :SS nekdo bo fasal, pickamumatrna... :angry2: Pizda jaz bom sladkorno fasal, ce bom se dolgo tole bral.. :angry2: :doze: :hmm:
wind Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 :hmm: :hmm: aja, pa se to sodi sem: :SS
Furioso Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Fury......jebi se.....ves apetit si mi pokvaru :devil: :devil: :devil: Saj bi se, samo nimam dost' dolgega... :blush: :fredy: :SS
Vale Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Ni več Kič kafiča! :SS Kaj pa če bi novega odprli :hmm:
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Kaj pa če bi novega odprli :hmm: Ampak kje? :hmm:
Alla Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Ampak kje? :hmm: Kje le. Mobilni bo. Tam kjer se nahaja Pir, je kič kafič B)
Vale Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Kje le. Mobilni bo. Tam kjer se nahaja Pir, je kič kafič B) Pič kafič :lol1: :lol1: :lol1: Aja kurc tole ni nasmeh
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Kje le. Mobilni bo. Tam kjer se nahaja Pir, je kič kafič B) Ni dobra ideja. :nono: Kičasti ljudje smo prekičasti za mobilne kafiče. Mi rabimo kičasti "štampunkt", kot se reče, kjer samo kičasto sedimo, kičasto pijemo pir, se kičasto pogovarjamo in smo skratka grozno kičasti. :grim
Vale Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 in smo skratka grozdno kičasti. :grim Aha, vino je tudi treba sprobat :P :grim
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Aha, vino je tudi treba sprobat :P :grim :grrr Za pitje vina moraš obvladat kulturo pitja, ki je kičasti ljudje ne. Sem enkrat probal, pa sem po petem litru vse ven skozlal. :SS
Vale Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 :grrr Za pitje vina moraš obvladat kulturo pitja, ki je kičasti ljudje ne. Sem enkrat probal, pa sem po petem litru vse ven skozlal. :SS Nea ga srat ... obvladamo u nulo .. na začetku ... sam na koncu neki narobe naredimo :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se