Brihta Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Nea ga srat ... obvladamo u nulo .. na začetku ... sam na koncu neki narobe naredimo :lol1: Po 3 litrih si ponavadi ekstremno lačen. In takrat vase vržeš kaj neužitnega. In pol nam je vsem slabo :SS
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 ...In takrat vase vržeš kaj neužitnega... Točno, še en liter. :grim
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 (popravljeno) tole :SS tak, daj pa lahk grem k malci Popravljeno September 29, 2006. Popravil Zdrawc
Vale Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Sulfo je postal moj sosed v Ankaranu :eek: :cry: :blink: :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 tole :SS tak, daj pa lahk grem k malci Kaki kmet! :P Sulfo je postal moj sosed v Ankaranu :eek: :cry: :blink: :SS :SS :SS Je mogoče musliman? :hmm:
2384nsdf83 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Sulfo je postal moj sosed v Ankaranu :eek: :cry: :blink: :SS :SS :SS gliha vkup štriha :)
Vale Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 gliha vkup štriha :) :fight2: :SS Kaki kmet! :P Je mogoče musliman? :hmm: Ja take posebne vrste ... ne sam, da je verjetno obrezan, tudi brez jajc je :lol1:
fifty Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 :grrr Za pitje vina moraš obvladat kulturo pitja, ki je kičasti ljudje ne. Sem enkrat probal, pa sem po petem litru vse ven skozlal. :SS :hmm: Nea ga srat ... obvladamo u nulo .. na začetku ... sam na koncu neki narobe naredimo :lol1: :yes: Res je. Tudi jaz lahko prispevam k tej izkušnji. Po petih litrih vina sem pojedel jabolko. Potem sem bruhal. Mama še danes verjame, da je bilo jabolko pokvarjeno. Jaz pa mislim, da sem pretiraval s sadjem. Toliko za ta teden. :slap:
pirrulz Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Jaz pa mislim, da sem pretiraval s sadjem. Toliko za ta teden. :slap: Absolutno si pretiraval s sadjem. Jasna stvar! :grim To sploh ni debate! :grrr Evo kozlam na glupi delovni vikend. :SS
Manu Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Pirr, a maš kakšn krucefiks pr rok.... sem čist zabašena ke v nos... :cry: :SS
fifty Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Absolutno si pretiraval s sadjem. Jasna stvar! :grim To sploh ni debate! :grrr Evo kozlam na glupi delovni vikend. :SS Prjatu naj te potolažim; obetajo se redni simpoziji tam na ptujskem ... in iztočnica ne bo sadje ... in delovnik utegnemo raztegnit tudi čez vikend. :SS
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 weč nas bo lažje nam bo, qurc pa taka tolažba :SS
2384nsdf83 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Evo kozlam na glupi delovni vikend. :SS te pridem razveselit ... s prikolico. da bo kičasto :)
Einherjar Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Ob treh spizdil s sihta, da bi se sel malo vozit... ob pol stirih telefon, da je treba se nekaj narediti... ura je sedem jaz pa se vedno za racunalnikom, pa najbrz bom se kako uro.... Ce to ni za popizdit!!!!!!!!!
pupa Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Absolutno si pretiraval s sadjem. Jasna stvar! :grim To sploh ni debate! :grrr Evo kozlam na glupi delovni vikend. :SS ker sem v istem zosu, se pridružujem tvoji kozlariji :SS :SS :SS :SS
pupa Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 ne preveč spit, pa ne boš kozlal .)
janetka Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 @ Sanda:kaj si umorna....popoldne si bla naspidirana....kaj je zdej to? jest sm bla popoldne umorna...zdej sm pa še bl....ampak "ne daj se Ines" jutr grem na tlako: cel dan tapete s sten drgnt :wacko:
Sanda7 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 umorna a ne trudna .) ne dam se kr tako zlahko,morbit se obeta še zabava :hmm: ej pust tapete stat pa pejd raj z nami na furo,a si gorenka al kwa :?
janetka Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Ne bo šlo....obljuba dela dolg jest pa že dolg oblublam :? sm uvožena Gorenka, mi ne dajo vize...Gorenci gorenski :(
2384nsdf83 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 ene itak sam oblublajo :)
soncy Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 saj bi :SS pa se rajš vzdržim :whistle: škoda hrane stran metat zarad drugih :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se