Pervy Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 vse na mene, vse na mene, pa kaj sem edini debil na tem svetu ki zna telefon in mail uporabljat?!?!?!?!? vzami gsm v roke, pokliči, se zmeni, pošli mail, pokliči drugi dan da vidiš kaj pravijo na ponudbo:angry: :SS :SS :SS :SS :SS jebemti kak je težko včasih z ljudmi :slap: :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 na motor bi mogla pa mam opran motor pa cesta je mokra :angry2:
KeC Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pa nonstop trobim da se motorja nea splača pucat :slap:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 po treh mogoče celo 4 tisoč kilometrih si je zaslužil eno temeljito pranje :grim neki me jebe u glavo :angry2: bom probala da ostanem mrtvo hladna :hmm:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 se prebližuje ja cel žur spet bomo nekaj dni doma :OK: oz v tujini
Einherjar Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 bolecina v rami, tako da se mi kar mesa....
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 bolecina v rami, tako da se mi kar mesa.... Poznam to. To je zelo pomemben indikator tega, da si nekdo več kot samo zasluži, da bi ga nalomil!
Einherjar Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Poznam to. To je zelo pomemben indikator tega, da si nekdo več kot samo zasluži, da bi ga nalomil! :) :) Hmm we think alike, dear friend...
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 a te pridem zmasirat .) šla po fotke in ravn une k sem najbolj želela so pozabli razvit :angry2:
ton Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kurčev glavobol. Damujebepasmater :SS :SS
Pravokotar Objavljeno Oktober 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kurčev glavobol... Ja kam si ga pa tlačil? :doze:
wind Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 pa to vec ni res vse skupaj.. kdo pise meni te scenarije lajfa?? :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Alla Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Ne pizdi, ker so moji sigurno bolj bizarni. :glare:
wind Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Ne pizdi, ker so moji sigurno bolj bizarni. :glare: wanna bet? :doze: :SS
Alla Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Verjemi, da si ne želiš stave. Ker bi izgubil. :closedeyes:
Vale Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 pa to vec ni res vse skupaj.. kdo pise meni te scenarije lajfa?? :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Izključno in samo TI
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 wanna bet? :doze: :SS Če se pišeš of change, potem ti ga pišejo Scorpions.
Alla Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kozlam na najbolj debilno pičko na motosvetu. :SS
Anubis Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kozlam na najbolj debilno pičko na motosvetu. :SS Kako profano. Kaj če bi poskusila: "Conducting a suprise toilet inspection" :devil: .) Recipienta pa lahko obdržiš...hehe..
Vale Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Kozlam na najbolj debilno pičko na motosvetu. :SS Oprosti draga, tole kozlanje je pa ni vredno :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se