Špilferderber Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 (popravljeno) komentar na spodnjo sliko: :lol1: :lol1: :lol1: nato vprašanje: iz koga se delajo norca :? :hmm: :? nato pa seveda :SS :SS :SS Popravljeno September 16, 2004. Popravil špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Četrtek, blok ura slovenščine :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Zamašeni odtoki in poplave :SS :SS :SS :SS Alla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 vreme je za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 ....da se nekomu zdijo nova črna platišča in ščitniki za roke vrednejši omembe kot nova zadnja nihajka, povečan in močnejši agregat, boljši zavorni sistem, spremenjen okvir in manjša teža motocikla..... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 KVA? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Jutrijšnji izpit Analiza 1 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Če ne nardim sem odletu letnik :fight2: :BUA: LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Burnout, jaz sem že cel teden v taki situaciji, dobro vem kako se počutiš. Bruhajmo skupaj :beer2: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Nostalgija, mater kolk ma po novem bannerjev. :SS lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 foke me matrajo. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Spaznanje da bom odletu letnik :cry: :SS :SS :SS :SS Jst sem obupal!! Analiza me bo zjebala (pa tega treba met obvezno če hočem sploh kaj praskat za naslenji letnik) Zdej bo sam še kriza povedat tastarim :xx: :xx: :angry: :fight2: :fight2: Sprejemam predloge da bo čimmanj boleče :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 upam na pogojni vpis. :SS zjutraj grem k dohtarju, da mi napise potrdilo da nism cist dihtik, da mam vsaj osnovne sanse za vpis. :SS :SS :SS ...kar pa je po svoje tudi tragikomicno... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 upam na pogojni vpis. :SS zjutraj grem k dohtarju, da mi napise potrdilo da nism cist dihtik, da mam vsaj osnovne sanse za vpis. :SS :SS :SS ...kar pa je po svoje tudi tragikomicno... :P A bi kaj zaleglo, če ti potrdilo napišem jaz? Saj se lahk podpišem "dr. Sym Ru " :) aja, za :SS pa so selitve, beljenje, premetavanja krame, sortiranje, stran metanje, pucanje, čiščenje, higieniziraje ... :SS sam, da bo hmal konc teh norčij, pa bo vse ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 aja, za :SS pa so selitve, ... sam, da bo hmal konc teh norčij, pa bo vse ok naj te tolaži misel na čaj ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 upam na pogojni vpis. :SS zjutraj grem k dohtarju, da mi napise potrdilo da nism cist dihtik, da mam vsaj osnovne sanse za vpis. :SS :SS :SS Sej za to ne rabš dohtarja, to ti lahko vsak tle gor potrdi ! :lol1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Jaz sem tok :zzz: Počutim se totalno :SS Do konca šihta je pa še 6 ur :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Sprejemam predloge da bo čimmanj boleče :wacko: pozabi čim prej.... faks :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 A bi kaj zaleglo, če ti potrdilo napišem jaz? Saj se lahk podpišem "dr. Sym Ru " :) hvala, sm dobu. za jurja. legalno, seveda. pa konc sm bil v le pol ure - zgleda d ma slovensko zdravstvo tud par speed freakov not. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Sprejemam predloge da bo čimmanj boleče :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS LP Burnout za 350k SIT lahk kupiš srednjo šolo, za enkrat več fax.... pies: zvedla prejšnji teden...me je mel mal za :SS, ampak če ti bo to pomagal... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 za 350k SIT lahk kupiš srednjo šolo, za enkrat več fax.... a ja? kako pa to zgleda? :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 za 350k SIT lahk kupiš srednjo šolo, za enkrat več fax.... kr poceni...... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 (popravljeno) a ja? kako pa to zgleda? To je 35 takih listkov na katerih je gor slikca Cankarja pa s številko in besedo piše: "deset tisoč tolarjev", na robu je pa podpisan guverner član sveta banke (M. Gaspari) :lol1: Popravljeno September 17, 2004. Popravil soddplah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 (popravljeno) kr poceni...... :) sej zato pa :SS @BC: he he he....več info na PM :D aja, sam bi bilo mal sumljivo, da bi mel pr teh letih že fax...torej več info čez par let na PM :P Popravljeno September 17, 2004. Popravil bubamara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 :SS cesta na Jezersko polna storžev, na avstrijski strani pa še nek čuden nov asfalt, kurc jez sm bil čist presran :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 nov sprej za ketno se je zjebal... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se