Furioso Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Sve je otišlo u Honduras... :SS :SS :SS :cry: Sem, mogoče?
hrčo Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Zgleda, da me viroza napada .... pa neeeeee noooooo že spet bolniške :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :( Nič ne bo s prsato dolgonogo blondinko :nono: ... pa dostop do ljubezni za odrasle mu takoj skenslajte ... Tole kozlanje je pa že patetično
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Tole kozlanje je pa že patetično Če bi ti živela na periferiji, bi tudi nonstop kozlala. :P Nič ne bo s prsato dolgonogo blondinko :nono: Si jo lahko mogoče za kak dan sposodim jaz. :blush: Jaz sem ful priden, pa nič ne kozlam. :grrr
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Če bi ti živela na periferiji, bi tudi nonstop kozlala. :P Saj pa ti ne kozlaš nonstop, pa živiš na periferiji. :hmm: :P
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Saj pa ti ne kozlaš nonstop, pa živiš na periferiji. :hmm: :P Mene držijo samo cigani gor. :grim Aja, lewiske (42/26) te čakajo. :P
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Bemomilomater, prokleti črwi v kostajnu :SS
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Če bi ti živela na periferiji, bi tudi nonstop kozlala. :P Sej živim na periferiji, pa ne kozlam :grrr Si jo lahko mogoče za kak dan sposodim jaz. :blush: Jaz sem ful priden, pa nič ne kozlam. :grrr Ni na posojo :P
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Sej živim na periferiji, pa ne kozlam :grrr No vidiš, sem vedel da borovci blagodejno vplivajo na želodec. :grim Ni na posojo :P Jebemumilomater, te pa nič! :angry2: Spet sn izpado. :cry:
KeC Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 S takšno frizuro, nemogoče :eek: To se ti samo zdi :D
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 No vidiš, sem vedel da borovci blagodejno vplivajo na želodec. :grim Jebemumilomater, te pa nič! :angry2: Spet sn izpado. :cry: Al može jedna crna ... :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Al može jedna crna ... :naughty: Šalji sliku, pa da pošten čovjek može da odlući. :grim
Stroj Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 (popravljeno) vreme :SS :SS :SS Popravljeno Oktober 4, 2006. Popravil Stroj
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Šalji sliku, pa da pošten čovjek može da odlući. :grim :P
vapotek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 :P Jaz sem pa mislil, da mi kaj boljšega privoščiš. :cry: Najboljše da se koj vbijem.
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Jaz sem pa mislil, da mi kaj boljšega privoščiš. :cry: Najboljše da se koj vbijem. Če sva pa v Vormitoriumu ... se moram teme držat no .) :SS Ne moreš se vbit, ker maš roko fentano :P
wind Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Bil sem priden in nic kozlaril od 15.00 ure dalje.. Zdaj pa si ze zasluzim ono bjondo z joski in dolgimi nogami (skromenfant.press) :?
KeC Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Za winda ene par :SS :SS :SS :SS :SS Da ne bo dehidriral.
wind Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Hvalaaa... :( Pa prislonim se sam enega, ker se tangenta se kar ne suce proti horizontali, ampak je odvod krivulije zmerom bolj negativen... :SS :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se