motoristek Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 HOČEM PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK jaz tttuuuuddiiiii....... :SS
era Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 (popravljeno) Dons so nam nrdil tako lepo fletno odbojno ograjo med Kranjem in Polico... prokleti bedaki neumni :SS ...namest da bi denar porabil za kakšno drugo zadevo....hm.. le kaj bi se lahko našlo... MOGOČE ZAFLIKAT KAKŠNO CESTO . Kreteni nesposobni :SS Popravljeno Oktober 5, 2006. Popravil era
Sanda7 Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 ne se razburjat,preveč k škodi lepoti .)
era Objavljeno Oktober 5, 2006 Objavljeno Oktober 5, 2006 ne se razburjat,preveč k škodi lepoti .) Pa tistmu, sploh motoristu, k bo letu (pa bohnedej, da bi!! ) v tole ograjo tut , a se ti ne zdi?!...
gebre Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Po*****i šwabi, če bkdo wrgel atomsko bombo na nemčijo se ne bi sekireal :SS
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 jebemti slo davkarijo, daš zmagovalcu nagrado vredno max 5000 sit pol pa maš papirologije tolko da crkneš, na koncu pa se še on boji vzet ker se more prej z računovodkinjo posvetovat kako mu na davek vpliva, da nebi na koncu trikrat preplačal nagrade :eek: :slap: živeli slovenski dacarji :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Dvoličneži :SS :SS :SS Brezjajčneži :SS :SS :SS :SS Plazilci slinasti :SS :SS :SS :SS :SS Ritolizniki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pizduni zahrbtni :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Dvoličneži :SS :SS :SS Brezjajčneži :SS :SS :SS :SS Plazilci slinasti :SS :SS :SS :SS :SS Ritolizniki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pizduni zahrbtni :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Se strinjam in bruham s tabo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 :huh: :SS Morgen tudi tebi. :D Kozlarim na glupe komunalce, ki so mi kanto prefukali. :SS What goes around, comes around. :devil:
vapotek Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Kozlarim na glupe komunalce, ki so mi kanto prefukali. :SS Se spomniš ko sem te zadnjič vprašal, če si bil na Gosposki. A ne, potem sem te pa za kanto zamenjal. No, tudi komunalci niso nezmotljivi. :P
T-boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Evo vam kolegialni zajtrk :SS ...ampak trojnega, prosim. :naughty: :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Se spomniš ko sem te zadnjič vprašal, če si bil na Gosposki. A ne, potem sem te pa za kanto zamenjal. No, tudi komunalci niso nezmotljivi. :P Ja, vem! Se spomniš, ko so tebe enkrat, ko si malo počinil in zadremal proti jutri tam pri koroškem mostu, pobrali pa te fuknili fkamion pa na smetišče odpeljali? :grim jebenti, treba vsem špegle kupit. :fredy: seveda, če sem že tu not, solidarno z Windom enega bruhnem: :SS Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil pirrulz
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 šit ob 16.00 pa morem še na ptuj it delat :slap: pa zgleda da bo delovni dan rekorden od 5.00 vsaj do 19.00 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 OK, če se pa to zgodi, pa tudi nimam besed :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Dvoličneži :SS :SS :SS Brezjajčneži :SS :SS :SS :SS Plazilci slinasti :SS :SS :SS :SS :SS Ritolizniki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pizduni zahrbtni :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS DOSTA VEČ JEDNOM....... od kje vam veselje :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 DOSTA VEČ JEDNOM....... od kje vam veselje :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Klimbra, meni je pameten prjatu rekel: "Vsako smet enkrat odese" in "Če dolgo sediš ob reki, bo slej ko prej mimo priplavalo truplo sovražnika" Ker je pameten ima res ... tako, da potrpi ... :004 Bruham iz solidarnosti :SS :SS :SS In ker je petek in jena GUŽVA :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 Klimbra, meni je pameten prjatu rekel: "Vsako smet enkrat odese" in "Če dolgo sediš ob reki, bo slej ko prej mimo priplavalo truplo sovražnika" Ker je pameten ima res ... tako, da potrpi ... :004 Bruham iz solidarnosti :SS :SS :SS In ker je petek in jena GUŽVA :SS :SS :SS Imata RES Grem raj sexat.....za mir na svetu :OK: :OK: :OK: :OK: Eni se s tem sam hvaljo........uboga raja :cry: Walči....solidarnostno s teboj.......na promet :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se