wind Objavljeno Oktober 6, 2006 Objavljeno Oktober 6, 2006 (popravljeno) Prvic sem jo videl.. Danes.. Gospodicna v rdecem... se nedotaknjena... imel bi jo.. res! Sanjarim o njej ze cel dan... :cry: Pa je taaaakooo dalec... :( Zakaj so mi jo morali predstavit? Zdaj jo bom lovil cele dneve... :S Mater, kako je dobra :headbang: :SS PS: KeC, T-boy in She vedo o cem govorim... :S Popravljeno Oktober 6, 2006. Popravil wind
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 se strinjam :angry2: ma se bomo prilagodili
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 PS: KeC, T-boy in She vedo o cem govorim... :S Go for it! Samo enkrat se živi. Verjamem da te bo zeloo vesela in obratno :grim
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 Dvoličneži :SS :SS :SS Brezjajčneži :SS :SS :SS :SS Plazilci slinasti :SS :SS :SS :SS :SS Ritolizniki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pizduni zahrbtni :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Se strinjam in bruham s tabo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Ja, to je največja golazen na svetu... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
soncy Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 Prvic sem jo videl.. Danes.. Gospodicna v rdecem... se nedotaknjena... imel bi jo.. res! Sanjarim o njej ze cel dan... :cry: Pa je taaaakooo dalec... :( Zakaj so mi jo morali predstavit? Zdaj jo bom lovil cele dneve... :S Mater, kako je dobra :headbang: :SS PS: KeC, T-boy in She vedo o cem govorim... :S ma pust jo richardu geru, no :naughty:
gebre Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) Za dobro jutro sem se skenjal po štengah :xx: , ko sem kuhal kawo sem priščipnil prst s predalom od žlic :ninja: . Kaj bo šele popoldne :SS . Mogoče bi bilo najbolje iti nazaj v posteljo :wacko: Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil gebre
hrčo Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 Zbudil me je telefonski klic šefice :SS :SS :SS
minca Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 Bogi revčki......samo bruhate :grrr ...... :friend1: ;)
vapotek Objavljeno Oktober 7, 2006 Objavljeno Oktober 7, 2006 Gospodicna v rdecem... se nedotaknjena... imel bi jo.. res! 675?
cvetoo Objavljeno Oktober 8, 2006 Objavljeno Oktober 8, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS MA VSE SKUPAJ :SS
Einherjar Objavljeno Oktober 8, 2006 Objavljeno Oktober 8, 2006 šumi je kaput :SS :SS :SS šumijevo bajto so porusili ze pred nekaj meseci... Kako si sele zdele pogruntal?
MARJA Objavljeno Oktober 8, 2006 Objavljeno Oktober 8, 2006 Še mal pa bo petek 13. Jaz imam pa zobarja :SS :SS :SS :SS
gebre Objavljeno Oktober 8, 2006 Objavljeno Oktober 8, 2006 Namesto plastike sem si pobrusil prst slap: še vlak naj iztiri potlej smo pa tam :SS
Sanda7 Objavljeno Oktober 8, 2006 Objavljeno Oktober 8, 2006 Še mal pa bo petek 13. Jaz imam pa zobarja :SS :SS :SS :SS jz pa plačo :OK: še sreča da mam zobarja 14ga .) mater kr nekak nimam dost motorja za danes,sam kam nej grem k sem že skor pol slovenije obrnla danes,pa kmal bo tma :angry2:
Roky Objavljeno Oktober 8, 2006 Objavljeno Oktober 8, 2006 Imel bi jo,imel....Pa je zasedena :( :wub:
Tinchi Objavljeno Oktober 9, 2006 Objavljeno Oktober 9, 2006 Imam vneto grlo, glavobol in boleca pljuca in caka me 8 ur govorjenja. Kul, kajne?! :SS
pirrulz Objavljeno Oktober 9, 2006 Objavljeno Oktober 9, 2006 Imam vneto grlo, glavobol in boleca pljuca in caka me 8 ur govorjenja. Kul, kajne?! :SS Prokleti alkohol, ne? :grim :grrr :fredy: Kozlam na debila, ki sam sebi pravi šef. :SS
wind Objavljeno Oktober 9, 2006 Objavljeno Oktober 9, 2006 Prokleti alkohol, ne? :grim :grrr :fredy: Kozlam na debila, ki sam sebi pravi šef. :SS Kolikor vem, mu tidi vi pravite sef... :P Sicer pa kozlam, kot obicajno, na vse kar obstaja... :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se