Vale Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Ampak zadnje čase res intenzivno plezajo na dan..... :SS :SS :SS Ni frke ... prezri jih, vem, da znaš ... Iz solidarnosti pa :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Folk, kva so imboti :hmm: ? V Indiji bi jih zbasali v kasto nedotakljivih. Le da so pri nas, na žalost, bolj pri vrhu. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Odiseja se nadaljuje.. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 twentyfour. :doze: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Na pogreb morm dons in to v SG, če to ni za :SS Prekratka noč - zaspana :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Pizda, cakam kar nekaj... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 tema o sazasu in avtorskih mi je odprla staro rano na želodcu za katero sem mislil da je pozdravljena :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Jebemti glupe naročnike, ki sestanke odpovejo dobesedno pet minut prej, ker nenadoma ugotovijo, da je človek, ki bi moral zraven bit, v Srbiji ?!?!?!?!??! :eek: In se ob tem imajo za ful velike firme in multinacionalke, ki imajo marketing seveda na najvišjem možnem nivoju. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Dopolnitev prejšnjega posta: jebemti kretenske direktorje. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 V Indiji bi jih zbasali v kasto nedotakljivih. Le da so pri nas, na žalost, bolj pri vrhu. :SS :SS :SS :SS Spet so prilezli na dan ... ampak men pa že fajn na smeh udarjajo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Jebemti glupe naročnike, ki sestanke odpovejo dobesedno pet minut prej, ker nenadoma ugotovijo, da je človek, ki bi moral zraven bit, v Srbiji ?!?!?!?!??! :eek: In se ob tem imajo za ful velike firme in multinacionalke, ki imajo marketing seveda na najvišjem možnem nivoju. :SS :SS :SS :SS Je možno, da gospodično poznam tudi jaz? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Zebe me brrrr.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Je možno, da gospodično poznam tudi jaz? :hmm: Nope. Čeprav tudi tam to ne bi bilo sploh nič čudnega. :glare: Naj čimprej pride, kar ima za priti. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Grlo me boli za pop***** :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 imeti prometno nesrečo s tujcem je jeba :SS :SS :SS :SS pa na zavarovalnice tut en ogromen škaf :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 YEA RIGHT ... NITI POD RAZNO IN NE NE BOM :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 čist sem sf.....n po nočni :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 YEA RIGHT ... NITI POD RAZNO IN NE NE BOM :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Boš Boš....... :devil: .....k ne znaš rečt NE BTW.......kok imbecilov je na svet.....pa ne morš verjet :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Boš Boš....... :devil: .....k ne znaš rečt NE BTW.......kok imbecilov je na svet.....pa ne morš verjet :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS PA NISEM ... IN NE BOM IN MI NI TREBA ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Po tem suho jebanem šihtu grem na :beer1: , če bom pa sreču kšnga frenda bom pa :drunk: , če se nam prej spet :fight2: al pa :fight1: . Ja ja, in nauk te zgodbe je vsestransko nabiranje in vzdrževanje kondicije O:-) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Vse pobit. :krneki: Again & again & again. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Ni Winda, ni kozlanja... :grrr Ajd :SS , ampak ni isto, če ni iz dna želodca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Vse pobit. :krneki: Again & again & again. Jaz tudi pravim, da se s cajtom vsaka stvar izrodi. :) p.s. :SS ker mi res ni všeč preveč sladkano kofe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Ni Winda, ni kozlanja... :grrr Kak ga ni jebogabog! Ki te je? Stoposto spet pije po raznih pajzlih, pol pa ni čudno da nonštop kozla! Kak gre enim lepo, za :SS ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se