Zdrawc Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 jebojimmater, prokleti nesposobneži :angry2: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS Ker je nekdo 'tam zgoraj' kreten in je zato danes mene (spet) v dno duše sram, da imam takšno službo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 jebojimmater, prokleti nesposobneži :angry2: :SS :SS :SS Misliš se bojo bolj potrudli, če jim boš jebal mater? :? Če že, potem upam da delaš v vrtcu ali pa vsaj v prvih par razredih OŠ. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS Ker je nekdo 'tam zgoraj' kreten in je zato danes mene (spet) v dno duše sram, da imam takšno službo... ko sem bil še pri nekem časniku, se mi je to redno dogajalo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 (popravljeno) Jebemti šiht čez vikend. :SS :SS :SS :SS :SS BTW kul številka strani. :OK: Popravljeno Oktober 20, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Bruh, bruh, bruh....mraz. :SS :SS :SS....mraz. V Tržiču pravijo mrAz. Bruh. :SS Nadkul številka. Kičasta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 BTW kul številka strani. :OK: nafukali smo ga tisti, ki smo bruhali na tej strani :devil: šiht pa kar traja in traja in trajaaaaaaaaaaaaa.......... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Zanimivo jest pa pograšam šiht :( Mori me pa študij in ti brezvezni prazni dnevi, pa še petek je povrhu, wasted days :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Vete, kako plačo sem dobo? 96 000 sit! Naš lastnik,velespoštovani gospot Št... pa vozi MB ja za 15 miljonov. A ni to za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS in :cry: :cry: :cry: ? In ta prasec nas tera,da bi mogli še bol delat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Ja, na Koroškem so plače delavcev na repu... Ti prasci direktorski se pa hvalijo s povprečno plačo v firmi, kako da je v redu. Ti povem, če pride do še ene vojske,- vsaka krogla ima da zadene! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 kako hitra je mačka z zlomljeno prednjo nogo? prehitra :angry: .. prokleta nehvaležnica :angry: Luk on d brajt sajt.....ti si prepocasna.... :) ups.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 popoldne moram v službo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 vsega mam poln kufr :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 glava boli :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 vreme :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 dokaj lepo vreme js pa ne smem na motor prehladpress :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 proklete getribe od zetorja :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 glava hoce bolet :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Zastonj šel v MB po gumo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Jebene flike na cestah! :SS Šel natankat moped in preverit tlak v gumah. Pa mi srce ni dalo, da bi se takoj obrnil in šel domu. Pa sem ga pihnil proti Ruti. Na poklu med Falo in Šturmom pa sem v ovinku pri 140 naletel na jebeno fliko. Na srečo sem dovolj trdno držal krmilo, da mi ga ni zbilo. Sem pa imel nekaj metrov predno kolo v luftu. Sem se spomnil kolega in njegove nesreče poleti. Banda cestarska! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Steven Forehead. :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Vse.. Steven tudi... :SS :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Steven Forehead. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Here we go again... :SS :SS :SS :SS :headbang: :SS :SS koji baksus... :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 deževn dan bo :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se