2384nsdf83 Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 proklete getribe od zetorja :SS :SS Od Zdrawca podpis, ker je ipak rahlo predimenzioniran - tako, kot zdrawc :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Od Zdrawca podpis, ker je ipak rahlo predimenzioniran - tako, kot zdrawc :P Japajade. Gospod Zdrawc je eden najbolj skladno raščenih motomarsovcev, to je dejstvo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Danes bruham, ker sem včer na poti proti Zagrebu požrl ene rjave in ene bele rum-kokos kroglce čokolada mi se dons sploh ne lušta več raje kak giga vineršnicl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 predavanjo so čez pol ure... :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Vretenci ... jebeni ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ljudje, ki mislijo, da se svet vrti samo okrog njih in ki so edini bogi bogi in se smilijo sami sebi in tisti, ki smo zravn njih naj bi bili narejeni po njihovi volji ... fak of :SS :SS :SS Pa še enga zato, ker je dons šele tork in je treba še 3x spat, da bo vikend :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 fakof, fakof, fakof, fakof... :SS :SS :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Pzdamtrna :SS :SS :SS :SS :SS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Kje je moja sekira? :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Pzdamtrna :SS :SS :SS :SS :SS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Kje je moja sekira? :angry2: :angry2: :angry2: Jaz jih imam ene šest... ti eno posodim, sam vredu jo spucaj, preden jo vrneš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Jaz jih imam ene šest... ti eno posodim, sam vredu jo spucaj, preden jo vrneš :P Če par črev pa malo krvi pa možganov gor ostane, to ne bo preveč motilo, ne? :) :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 če bi vsi spoštovali uro,tako kot jo jaz bi bil svet lepši in lažji tako pa :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Če par črev pa malo krvi pa možganov gor ostane, to ne bo preveč motilo, ne? :) :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS Lahko malo polomiš še moja dva vretenca ... bemti :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Jebopasmater tistemu debilu. ki mi je printer za hrbet inštaliral. :angry2: :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Pizdarija od pizdarije... Kako leto je letos, pa to ni res... :( :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Pizde birokratske! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Jebopasmater tistemu debilu. ki mi je printer za hrbet inštaliral. :angry2: :SS :SS :SS :SS Zaj pa ne moreš na šihtu več spat, ker ti nonštop ruži zadaj, ne? Mene pa danes ful roka boli! Popizdo bom! :angry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Mene pa danes ful roka boli! Popizdo bom! :angry: :SS Mene pa še vedno fucking hrbtenica :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 mene pa vrat, zobovje,sami invalidi :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Mene pa še vedno fucking hrbtenica :SS :SS :SS :SS :SS Mene boli zaradi premaknjenih vratnih vretenc že okoli 7 let, ampak se navadiš. :grim Mater ej, tak mlad, pa že tak zjeban. Kaj šele bo? :SS :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Mene boli zaradi premaknjenih vratnih vretenc že okoli 7 let, ampak se navadiš. :grim Mater ej, tak mlad, pa že tak zjeban. Kaj šele bo? :SS :D Jaz se po 20 letih nisem navadla :cry: ... :SS :SS :SS ... premaknjenakrižnavretencapress :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Mene pa še vedno fucking hrbtenica :SS :SS :SS :SS :SS Daj naženi fušerskiga ptujskiga maserja in nabavi profesionalca. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 Daj naženi fušerskiga ptujskiga maserja in nabavi profesionalca. :naughty: Lobo pazi se me :fight2: ... kam ga naj naženem, če ga ni :eek: ... sej čez vikend me ne boli :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 ajooooj :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS jebeni sistem :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 tako vreme jz pa ne smem na motor :cry: :cry: :angry2: :angry2: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se