jose Objavljeno Oktober 25, 2006 Deli Objavljeno Oktober 25, 2006 v križu me nekaj trga :wacko: ...revma mogoče :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Dolina Šentflorjanska :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Imboti zopet napadajo :angry2: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Če par črev pa malo krvi pa možganov gor ostane, to ne bo preveč motilo, ne? :) :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS Nič hudega, bodo kmalu zmešani z ostanki sosedovega psa (oziroma dveh psov)... :SS :SS :SS :SS :SS :SS ...ker si razen v avtu nihče mimo njih ne upa... opraskan in pogrizen avto še preživiš :blink: ... in kaj za hudiča naj naredim, če se spravita name, ko sem na motorju???? Pa ne mi rečt, naj dam gas... ker se srečanje z njima zgodi v hudem klancu in sredi 180 stopinjskega ovinka.... :SS :SS :SS :SS :SS Sovražim neumne pse, pa saj vem, da niso sami krivi, da so taki... torej, sovražim neumne lastnike psov!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Še vedno vretenci :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 pizda.... kako ljudje ne morejo razumeti, da si imel jebeno nesrečo in da si na bolniški in da pač ne misliš na to, da bi hodil v službo, ker je nekaterim težko delat..... :SS :SS :SS :SS proklete golazni. Ko bi bili pa sami na tem mestu, bi pa še kako izkoriščali, da jim ni treba delat :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Z avtogenim treningom maratona sem pretiraval in si izboril poškodbo kolena. :SS :SS :SS pomojem sem zmagal. Še da me parkiran avto zbije, sem pa zmagovalec absolutne. pizda.... kako ljudje ne morejo razumeti, da si imel jebeno nesrečo in da si na bolniški in da pač ne misliš na to, da bi hodil v službo, ker je nekaterim težko delat..... :SS :SS :SS :SS proklete golazni. Ko bi bili pa sami na tem mestu, bi pa še kako izkoriščali, da jim ni treba delat :SS :SS :SS Samo jamraš. nehaj simulirat in se spravi delat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 sam da pa komarji letajo okol moje glave k spim,si pa nisem mislila da je v tem času ta nesnaga še v akciji :angry2: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 proklete uradniške manipulatorne pi*de skorumpirane :SS :SS ... majku jim... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Štrom Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ma, mislm no, saaaaj too ne more biti res, uggrrr :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Faaaakkkkk med kakšnimi debili delam :SS Da o strankah, totalno neresnih (pa za njihovo dobro gre) sploh ne zgubljam besed :SS :SS Golazen :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 26, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Z avtogenim treningom maratona sem pretiraval in si izboril poškodbo kolena. :SS :SS :SS Priporočam, da prihodnjič ob prijateljskem prepričevanju lastnih osebnosti ne uporabljaš brc v kolena :) Vomitiral pa danes ne bi, če vam je vseeno B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Vomitiral pa danes ne bi, če vam je vseeno B) Meni ni bilo nikoli vseeno (zate) . :blush: Vomitorium bom pa (zgleda) morala odpret kar doma. A je možno, da na vasi, če nisi z nami, si proti nam? :hmm: Ker če jo to res, potem moram danes obvoziti z vozičkom še 5 sosedov in probati šmarnco. Belo in rdečo. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Mah kurac vse skupaj... :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 motosvet ni delov neki časa :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 motosvet ni delov neki časa :angry2: Kdaj!? :xx: Ti presneti..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Mah kurac vse skupaj... :SS :SS :SS :cry: Pa sn ti reko da spi še enega. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Pa sn ti reko da spi še enega. :grim Ali dva. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Naum sicer kozlala, ampak živčna sem pa ko pes ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Naum sicer kozlala, ampak živčna sem pa ko pes ... si hotela rečt psica... ne smem bruhnit, ker imam carbo loading in posledično poln vampek riža... hehehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Nisem več živčna spljoh :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Nisem več živčna spljoh :P A se je le izpisal "-". :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 A se je le izpisal "-". :P TI NE VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŠ :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Clearblue? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se