Nagaya Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 <_< eh.... saks.... luzerji... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Starga osla se ne da naučit novih trikov. :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 :SS Za tebe bo najboljš, da vsaj preiskušnjo vzameš za 3 dni, sicer boš še žolč skozlal :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Za tebe bo najboljš, da vsaj preiskušnjo vzameš za 3 dni, sicer boš še žolč skozlal :eek: :grim :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 spet sem si mišico nategnil :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Mene pa spet gleženj boli. Sem ravno z bolniške...Jebi ga, če ne bo boljše, bo treba nazaj. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 only 4 u: "here be monsters!" zakaj? zarad' kač! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Zebe me :( Grlo me boli :( Pluča me zajeb***** in težko diham :( :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Zebe me :( Grlo me boli :( Pluča me zajeb***** in težko diham :( :SS 1. Obleci se oz. pokrij se z dekco. Lahko te tudi dragi pogreje :grim 2. Neoangin :? 3. Bombončki bronhi-lakše se diše :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 1. Obleci se oz. pokrij se z dekco. Lahko te tudi dragi pogreje :grim 2. Neoangin :? 3. Bombončki bronhi-lakše se diše :OK: Evo dekca je že v igri, pa ogromna šalca vročga čaja z medom tud tko, da upam, da bo zdej vsaj mal boljše. Dragi???? Kaj je že to? Ne pomaga ne neoangin, ne angal ... nč :( Kakšni bonboni, tud berodual, flexotid in ventolin ne pomagajo :cry: Pa vseeno hvala za nasvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 Evo dekca je že v igri, pa ogromna šalca vročga čaja z medom tud tko, da upam, da bo zdej vsaj mal boljše. Dragi???? Kaj je že to? Ne pomaga ne neoangin, ne angal ... nč :( Kakšni bonboni, tud berodual, flexotid in ventolin ne pomagajo :cry: Pa vseeno hvala za nasvet. Vidim v čem je problem. Napij se ga. Ti bo vroče, na grlo boš pozabila, dihala boš pa tudi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 danes bil cel dan v službi :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 pa kaj more bit tko bedno vreme :angry2: vsaj mal sončka bi blo lahko :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Po 5ih dnevih s prestolonaslednikom.... Zakaj joka? Ker fant ne potrbuje očeta? Pizda, preklete prasice! Kaksne zgodbice boste natvezile ubogemu otroku? Fak ju, bices! Ki se poslavlja od oceta? S solzami? In po pol ure, ko gre k mami, se ze "moram" ukvarjati z jokajocim otrokom? Ker....Pravzaprav.......zakaj? Ker je neka terapevtka rekla, da je za otroka najboljsa locitev? Sploh od oceta, ki ga ne mara? Zakaj pa ne locitev od matere? Po enem letu otrok ni vec odvisen od matere. Glede na to, da prasice v skrbi za svoje joske ne dojijo otrok.....a je otrok sploh se odvisen od nje? Bi ga mogoce kar malo na pasje mleko navadili? Sploh, ker so psi in njihovi mladici dosti bolj zanimivi za .... In... prasice......zaradi otrok boste imele ful raztegnjene pizde. Tako da bolje, da si jih raztegnete od debelih kurcev. Isti drek. Aja, otroci so taksna omejitev, da je z zivljenjem konec. Ker psa lahko streniras, otroka ne mores. Ce ga pa lahko, se ti bo takoj na vrat obesila zdruzba za....(karkoli....Samo da se bos pocutil omejenega in da ne bos poskusal tega doma....) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 U p**** m*******! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Sranje! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :angry: zebe lačna :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 po 19dneh spet v šiht,pa glih navadla sem se da bi bla lahko brez :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Centralna začela delovati pred pol ure, jaz pa na šihtu od 7h. Vzdrževalci in serviserji: :SS :SS :SS . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 deadline :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Po 5ih dnevih s prestolonaslednikom.... Zakaj joka? Ker fant ne potrbuje očeta? Pizda, preklete prasice! Kaksne zgodbice boste natvezile ubogemu otroku? Fak ju, bices! Ki se poslavlja od oceta? S solzami? In po pol ure, ko gre k mami, se ze "moram" ukvarjati z jokajocim otrokom? Ker....Pravzaprav.......zakaj? Ker je neka terapevtka rekla, da je za otroka najboljsa locitev? Sploh od oceta, ki ga ne mara? Zakaj pa ne locitev od matere? Po enem letu otrok ni vec odvisen od matere. Glede na to, da prasice v skrbi za svoje joske ne dojijo otrok.....a je otrok sploh se odvisen od nje? Bi ga mogoce kar malo na pasje mleko navadili? Sploh, ker so psi in njihovi mladici dosti bolj zanimivi za .... In... prasice......zaradi otrok boste imele ful raztegnjene pizde. Tako da bolje, da si jih raztegnete od debelih kurcev. Isti drek. Aja, otroci so taksna omejitev, da je z zivljenjem konec. Ker psa lahko streniras, otroka ne mores. Ce ga pa lahko, se ti bo takoj na vrat obesila zdruzba za....(karkoli....Samo da se bos pocutil omejenega in da ne bos poskusal tega doma....) :hmm: Tebe so pa morali oring razkuriti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 Sama pizdarija mi gre po glavi! :SS No ja, če dobro premislim, je kr fajn. :OK: :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 :SS :headbang: u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma*****!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 jutr spet k zobarju,upam da ne bo spet kakšna štala :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se