2384nsdf83 Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 deadline :SS I love to observe them in the back mirror as they swoosh by ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 lačna :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 jutr spet k zobarju,upam da ne bo spet kakšna štala :angry2: Ne zaupaj mu, če bo mel okol vratu navešeno ogrlico iz zobov :). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 jutr spet k zobarju,upam da ne bo spet kakšna štala :angry2: :devil: :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 nč odpravla :angry2: ampak mraz je pa na cerli fronti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 shit :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 shit :SS :SS :SS Začni porivat ... od dobrega porivanja še nihče ni kozlal :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 shit :SS :SS :SS Si se le poštemplal? Sem se že ustrašil, da je kaj narobe. :) Kozlam na debilne programerje. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Spet me je napadla viroza al kakrkol to že je :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS My man! B) .. jaz tudi, kakopak.. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 ni plače :angry2: v kaki občini jz živim :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 mraz :glare: :SS :SS :SS kje je poletje in 30 sonček :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 gdaj bo že ura 22 da se spokam domov :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Položnca z davčne ... mater jim, banda :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 ni plače :angry2: v kaki občini jz živim :SS :SS Plača tut ni vse. :P Kaj pa objemčki in poljubčki tvojih ljubimčkov? Pa si rekla,da maš tak fajn šiht! :P Na našem koncu so plače za :SS :SS :SS :SS !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 babe :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 Plača tut ni vse. :P Kaj pa objemčki in poljubčki tvojih ljubimčkov? Pa si rekla,da maš tak fajn šiht! :P Na našem koncu so plače za :SS :SS :SS :SS !!! šiht že fajn :grim sam samo od poljubčkov in objemčkov se pa tud ne da živet :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 4, 2006 Deli Objavljeno November 4, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 ustnce pokajo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 ustnce pokajo :angry2: maži, maži bejba :grim magar z odojkom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 maži, maži bejba :grim magar z odojkom :naughty: To sem jaz danes naredil... Skupaj s Hrco-m in Tinchi... 'twas nice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 ju3 pondeljek :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 To sem jaz danes naredil... Skupaj s Hrco-m in Tinchi... 'twas nice :) kolk sm ti fouš :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 kolk sm ti fouš :angry2: Jaz tudi fauš! Pa ne odojka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se