Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Rešitev v eni besedi: intravenozno B) Nop, tudi ne bo šlo, ker non stop skače v in iz pisarne, bi jo mogli privezat in bi me lahko obtožila fizičnega nasilja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Rektalna aplikacija je edini način. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 mogoče je pa kuzla alergična na svinec. Malokdo ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Rektalna aplikacija je edini način. Bi ven padel :lol1: :lol1: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Nop, tudi ne bo šlo, ker non stop skače v in iz pisarne, bi jo mogli privezat in bi me lahko obtožila fizičnega nasilja ... Potem pa mislim, da vsi nasveti ostalih modrecev ne zaležejo, in da moraš poskusit z nasvetom vzhodnoblokovskega kmeta: prefukat do podna! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 mogoče je pa kuzla alergična na svinec. Malokdo ni. Ijoj, nohte grize ... :devil: Sej sem vedela, da bo Pepe imel pravi nasvet :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Walči......včas so takim kamne okol vratu prvezal........ Zgolj moja misel :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Potem pa mislim, da vsi nasveti ostalih modrecev ne zaležejo, in da moraš poskusit z nasvetom vzhodnoblokovskega kmeta: prefukat do podna! :grim Ne morem, ker potem bom jaz grda izpadla :P ... bom jaz to raje s svincem v rokavičkah :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Ne morem, ker potem bom jaz grda izpadla :P ... bom jaz to raje s svincem v rokavičkah :devil: Pozab rokavičke......kol v roke....pa po hrbtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Pozab rokavičke......kol v roke....pa po hrbtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JAAAA!!! Še boljše so pa vile!!! AUFBIX! Čreva na plot!!!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 TO JAAAA!!! Še boljše so pa vile!!! AUFBIX! Čreva na plot!!!!! :yea2: Zmešani Štajrci.......pa kaj so vam čreve tok pr srcu.....a ni lepši zvok.....k poči hrbtenica......pa ko se drobijo rebra,.........pa krik, ko počijo jajčka....... :devil: :devil: :devil: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Zmešani Štajrci.......pa kaj so vam čreve tok pr srcu.....a ni lepši zvok.....k poči hrbtenica......pa ko se drobijo rebra,.........pa krik, ko počijo jajčka....... :devil: :devil: :devil: :krneki: Čreve so super ... lahko krvavice narediš :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Čreve so super ... lahko krvavice narediš :grim :devil: Raj mam prtenke :OK: :OK: :OK: Sam.......a niso te iz debelega črevesa :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ma kokr kol........štajerci so obremenjeni s črevami......nič čudnega, da jih skos neki napenja :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Raj mam prtenke :OK: :OK: :OK: Sam.......a niso te iz debelega črevesa :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ma kokr kol........štajerci so obremenjeni s črevami......nič čudnega, da jih skos neki napenja :devil: :devil: :devil: Tudi za prtenko je potrebna čreva ... debela seveda ... najboljša je sončnica ... Bom jaz tebe nekam napela ... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Tudi za prtenko je potrebna čreva ... debela seveda ... najboljša je sončnica ... Bom jaz tebe nekam napela ... :devil: Nič se trudit.....me že nekaj časa napenja.....pol pa take čudne zvoke spuščam......... Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Dej raj kako "prtenko" zrihti......pridem preverit kvaliteto mesarja :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Nič se trudit.....me že nekaj časa napenja.....pol pa take čudne zvoke spuščam......... Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh Dej raj kako "prtenko" zrihti......pridem preverit kvaliteto mesarja :OK: :OK: :OK: Prtenk ne rihtam spljoh za druge ... so tako redke in dragocene, da jih konzumiram izključno v najboljši družbi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 Opozarjam Klimbroide vseh dežel, da je tole spoštovana ustanova po imenu Vomitorium in ne nek zanikrn Domus Flatulentiae. Toliko v vednost in ravnanje. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Domišljav in prepotenten folk... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 ...prepotenten folk... :SS :SS Jaz tudi nimam problemov s potenco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 In spet prezentacija in glupi ibercug gor vlačit. :glare: :wacko: :angry: :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Sulfeta mi povzroča hude prebavne motnje :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Domišljav in prepotenten folk... :SS :SS :yes: :yes: :yes: To je pa res razlog za kozlanje :SS ...ampak za enga malega kozlevčarja samo...za več nimam cajta zdele, :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Ze ko mislim, da sem se znebil necesa, se vraca na zadnja vrata... :SS :SS :SS :headbang: mislim, fak of! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se