pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Fakof. :angry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Oh poln ku... mam že bolniške :SS :SS Hočem v službo! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Oh poln ku... mam že bolniške :SS :SS Hočem v službo! :eek: :huh: Čudak :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 vse me boli od včeraj :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 :huh: Čudak :D Eh ves kako, po dveh mescih in pol pretežno ležanja sedenja in bolniških zapletov :hmm: Čudak :grrr vse bi dal, da grem v službo za 2 tedna pol bo treba pa itak lansk dopust porabt :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 ju3 je sredA :SS :SS :SS :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 In dan se je zaključil tako, kot se je začel - s šihtom. Aja pozabil, tudi odvil se je v tem stilu. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Saj vem, da ste mi vsi fauš. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 projektni vodja si, ko vodiš po številu nadur :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 projektni vodja si, ko vodiš po številu nadur :kva2: Potem sem jaz projektni feldmaršal. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2006 projektni vodja si, ko vodiš po številu nadur :kva2: Na naši galeji je "Project Manager" bolj eleganten izraz za čistilca skladišč. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 projektni vodja si, ko vodiš po številu nadur :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: A to velja na dnevnem......tedenskem.....mesečnem.....al letnem nivoju :? :? No.....zadnji teden sem naredu nadur za dodatni teden dopusta.........torej sem vodja dopustniškega projekta :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :SS bleh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Oh poln ku... mam že bolniške :SS :SS Hočem v službo! :eek: Nekaj dolgo že moraš biti v bolniški? Kaj jo imaš v dobro še od lani? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 spet nč uštimala pr zobarju :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2006 spet nč uštimala pr zobarju :angry2: Najbrž ima bolj qrčev sveder? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Najbrž ima bolj qrčev sveder? :hmm: Mehek je, pa ne more vrtat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 mehek se za zobmi zatika ! :naughty: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 mehek se za zobmi zatika ! :naughty: :photo: Kako pa ti to veš :eek: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 sem šel h okulistu da me pozdravi, ker sem imel na mehkem neke kraste in ko sem jih strgal so se mi oči preveč solzile ! :P ups :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2006 Smoke gets in your eyes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se