AREA Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :headbang: :doze: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 učer se mi je razmagnetla zdravstvena kartica :SS ponavad se lih takrt nardi, k kej nujno rabš :SS no še dobr da se da kej še kej zment :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 emm, niso magnetne, kolkr vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 emm, niso magnetne, kolkr vem tvoja ziher ne :) ampak to veva samo jaz in teta v lekarni :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 emm, niso magnetne, kolkr vem ma to mi je tip na informacijah reku. zarad mene je loh iz zlata, pa če ne dela je sam še za v smeti <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Lexaurin je za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Plača! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 Koline! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 Koline! :SS :SS :SS to pa ja ni za bruhat :grrr koline pa ja največji kmečki praznik :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 vreme :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 izpit iz poznavanja fake $ mi je preprečil furco :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 jao, zakaj sem motor odjavil :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 jao, zakaj sem motor odjavil :headbang: Sva že dva! :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 trije! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 (popravljeno) jao, zakaj sem motor odjavil :headbang: zakwa sm burn out delov :headbang: :headbang: Popravljeno November 19, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Posledice včerajšnega žura ... vse me boli :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 blesave nedelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Klinc pa tale vročina, pa boleče grlo :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Folk debilen, ki ne zna več vozit, ko pade par kapelj iz neba :SS :SS :SS :SS :SS 15 min sem se vozila v službo :SS :SS :SS :SS :SS Da ne govorim o IT norcih, ki vozijo 10 na uro, po sredini obeh pasov :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 nočne more :ninja: zaspim nazaj, spet nocne more :SS :SS :SS in ker sem sel spat komaj ob 4.50 se mi je to dogajalo prakticno sredi belega dneva :SS :SS :SS vse drugo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 :SS :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Ogabni čajčki, pa med, pa dolgcajt :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Po enem tednu bolniške, spet v službo....kolk js trpim... :xx: :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se