cvetoo Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 ena in ista župa se pogreva na vseh področjih življenja. :headbang: Ja eni pa res mislijo, da jim anonimnost za ekranom daje vso moč, da iz drugačemislečih delajo .....fobe. :SS :SS :SS :SS :SS Dve bombi sta spremenili celo zgodovino človeštva. Pametnjakoviči :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Ugotovitev dneva: za _________ projekt imamo rok. Aha okej, za druge pa ne. W.T.F. ?!????? :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 ..dons seminar do 17.00... :SS jz pa v četrtek do 19.00 :angry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Celotno trenutno stanje :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 :SS DEŽ :cry: Sm mogu kobilco doma pustit :SS Pa z avtom v službo :? :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 :SS DEŽ :cry: Sm mogu kobilco doma pustit :SS Pa z avtom v službo :? :BUA: Dez.... pa sem sel vseeno z motorjem na siht :) sem pa mal moker :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Še vedno vse megleno :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Dez.... pa sem sel vseeno z motorjem na siht :) sem pa mal moker :SS Ob 6h je u Lublan tok scal, da so mi še brisauci kumi vodo s šipe puberal. :angry: Če bi šou s kobilco, bi meu še gate mokre :grim :slap: Pol pa 9 ur šihta :? :grrr :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Ob 6h je u Lublan tok scal, da so mi še brisauci kumi vodo s šipe puberal. :angry: Če bi šou s kobilco, bi meu še gate mokre :grim :slap: Pol pa 9 ur šihta :? :grrr :headbang: Ob 8h skoraj nic :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 tkule bi pršla na šiht... need I say more?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Mater, ti pa maš municije. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Mater, ti pa maš municije. :eek: ta je za nujne primere...zlo picajzlasta :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Počutim se totalno zadetega :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa vseeeno nic kaj happy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Počutim se totalno zadetega :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa vseeeno nic kaj happy Jebihga , stari. :) :grrr :grim Sreča je opoteča, saj veš. :BUA: Še dobro, da si vsaj totalno zadet. ;) Jaz bruham ne več sploh. Odkar nimam več pivskih partnerjev. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 cel dan dežuje :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 glava začela boleti... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Motherf.cking shit... :SS :SS :SS :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) Motherf.cking shit... :SS :SS :SS :SS :headbang: Ne pizdi. Lahko bi blo še hujše. :fredy: Recimo, da bi že nevemkateri dan zapored tlačanil skoraj dvojni šiht. :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno November 23, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 (popravljeno) Recimo, da bi že nevemkateri dan zapored tlačanil skoraj dvojni šiht... Ja in? Kaj te je to takega? Pizda, jaz tlačanim že celo življenje, pa še vedno nimam Enzota! :angry: :SS :SS :SS Popravljeno November 23, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Ja in? Kaj te je to takega? Pizda, jaz tlačanim že celo življenje, pa še vedno nimam Enzota! :angry: :SS :SS :SS :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ni ti lahko spljoh. BTW Enzo je od leta 1988 nedosegljiv. :fredy: [attachmentid=86745] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2006 Enzo je od leta 1988 nedosegljiv. :fredy: :grim mrtav 'ladan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Te pa ti meni pravis... :P Aja, kozlam na vse :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Kako lahko na sončen petek toliko kozlate. Res ste čudni :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Če bi šli jutri na bograč se danes ne bi pizdili :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se