motoristek Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 En tak je**n brezvezni kur**v dan! Ko že vse splaniraš, pa ti vse poderejo. Ko bom zrastel in bom velik, si bom kupil avto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) katastrofalen dan :angry: no v šoli vse ok :OK: ampak pol.... pred ene pou ure....polita s pivom :angry: :angry: s čikom so mi na tangiče nardil luknjo :huh: :angry: :angry: :angry: zdej še po čikih smrdim :nono: katastrofa :fight2: :headbang: Popravljeno December 8, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 katastrofalen dan :angry: no v šoli vse ok :OK: ampak pol.... pred ene pou ure....polita s pivom :angry: :angry: s čikom so mi na tangiče nardil luknjo :huh: :angry: :angry: :angry: zdej še po čikih smrdim :nono: katastrofa :fight2: :headbang: In kaj so okrog tangic s čikom delali?To mi pa res ni jasno. :? Današnja mladina! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 In kaj so okrog tangic s čikom delali?To mi pa res ni jasno. :? Današnja mladina! :grim še sama nwm :hmm: stegnila sm se čez mizo......pol so zgleda mal vn pogledale.....in so mm medtem naredil luknjico :grim moje razmišljanje.....no mislm da je blo tko...ne spomnem se pa točno :grrr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Prav ti je, kaj pa gate nosiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Prav ti je, kaj pa gate nosiš. gat ne nosim spljoh :nono: a ti si brez :hmm: :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 še sama nwm :hmm: stegnila sm se čez mizo......pol so zgleda mal vn pogledale.....in so mm medtem naredil luknjico :grim moje razmišljanje.....no mislm da je blo tko...ne spomnem se pa točno :grrr :D Pol si mela ful kratko kiklco,da so vun pogledle? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 RAZVRAT RULEZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Pol si mela ful kratko kiklco,da so vun pogledle? :hmm: :grrr kratkih kiklc pa sredi zime ne nosim :grrr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 :grrr kratkih kiklc pa sredi zime ne nosim :grrr :D Nič mi ni več jasno! :hmm: Zdej sma pa že čisto :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 Zaspan ko majka božja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 raje virtualno :SS :SS :SS kot pozneje nevirtualno :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 delovni vikend :angry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno December 9, 2006 Deli Objavljeno December 9, 2006 vse po malem :SS :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 k za res ne morem :SS :SS pa ohladilo je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 AAAAAAAAAAGH!!!! :headbang: :angry: :fight2: :stupid: :wallbash: %$&#?!@ fotošop :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Mater, postaja neki brezvezni dan. Pri milem bogu si nimam kaj začet. Blesavo vreme, crknjen avto, odjavljen motor. Brezveze. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 kera bedna nedelaaaaaaaaa :headbang: :glare: :angry: :headbang: :zzz: :yawn: :zzz: jutr pa še slabi, k je pondelk :headbang: :headbang: :headbang: :SS :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 :headbang: :headbang: :headbang: ju3 je že ponedeljek :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Minca pa ne sekeri se...pojutrišnem je torek če ti bo pol bolš :D Baje da se krizne situacije kr delajo...7 mrtvih na cestah...SNEG!!!!!...moj lenoritis :rolleyes:....pa še jih je... bi reku da je svet v pizbi :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 seveda da bo boljš pol bo pa že kmal petek :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Ko bi ti vedela da je pol jovo na novo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Tečno do amena! :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se