motoristek Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Tečno do amena! :SS :SS :SS da nisi spet zbolel.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 :wacko: končno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Bolj se bliža moj dan odhoda, več dela mi nalagajo :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 :headbang: :headbang: :SS :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: kr neki je vse :angry: :angry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 OČI ME BOLIJO AUUUU :eek: :blink: :kva1: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) OČI ME BOLIJO AUUUU :eek: :blink: :kva1: :cry: zapri jih pa pejd spat :grim :devil: neki ne znam prevest :angry: Popravljeno December 11, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 da nisi spet zbolel.... :devil: Skoraj. Je že bolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 :wacko: :hmm: :BUA: :SS :SS :SS :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 čist sem zdelan od nočne :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 Mam že cel dan mačka, pa vrat me boli :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 nikakor mi ne zalavfa pravilen ritem prehranjevanja :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Nič se mi ne da delat. Nikoli v življenju več sploh! :grrr Je slabih 14 let delovne dobe dovolj za penzijo, ali moram potrpet še kakšen mesec? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Nič se mi ne da delat. Nikoli v življenju več sploh! :grrr Je slabih 14 let delovne dobe dovolj za penzijo, ali moram potrpet še kakšen mesec? :? Mal se pocakaj... Cist malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Nič se mi ne da delat. Nikoli v življenju več sploh! :grrr Je slabih 14 let delovne dobe dovolj za penzijo, ali moram potrpet še kakšen mesec? :? 14 let :eek: Si pa res že star :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 zapri jih pa pejd spat :grim :devil: neki ne znam prevest :angry: ti mi sam pošl, ti bom pomagu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Pizda, že celi dan mi zvonijo telefoni. :angry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 V službi eno sranje od birokracije za urejat debeline enega fascikla :SS Domov drugi fascikel papirjev pa zakonov za prebrat :SS pol mor človek iz tega sranja pa še seminar napisat kot izpit :SS a se res nimam s čem boljšim za ukvarjat :headbang: :headbang: :cry: ??? Kdaj bo spet sezona za mojo srebrno ljubico!!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Najbolje bi bilo, da bi imela čarobno paličico in pričarala kader :SS :SS NIMAM JE, torej ne morem čarati :cry: :headbang: :cry: ! PIZDARIJA ŽE 10 min PRED URADNIM ZAČETKOM ŠIHTA! To bo dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Norišnca na šihtu :wacko: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 14 let :eek: Si pa res že star :P Saj se mu vidi, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2006 Saj se mu vidi, a ne? Natolcuješ. Še vedno je postaven kot haflinger. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 koleno :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Saj se mu vidi, a ne? :D Natolcuješ. Še vedno je postaven kot haflinger. Ko Čak :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Natolcuješ. Še vedno je postaven kot haflinger. Lipicaner! :grim Ko Čak :grim Ko kentaver. Zgoraj Čak, spodaj lipicaner. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se