pirrulz Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 koleno :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Jeba. :fredy: :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2006 Lipicaner! :grim Ko kentaver. Zgoraj Čak, spodaj lipicaner. :P Po želji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Po želji... Zakaj mam pa zlato ketno? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 neki me organizem jebe :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Po želji... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2006 Zakaj mam pa zlato ketno? :? Ker si dobričina in hočeš, da se gdč First smehlja. Uspelo ti je 100 na uro. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 ok, skozlam se tu, skozlam se še na wC-ju, potem grem pa v maribor ... zoprni dnevi. kaj čmo. Tudi to je življenje, je rekel eden večjih mislecev in umov na tem forumu. Morda ga kaj obiščem. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2006 ...Tudi to je življenje, ... Saj ni vse tako zafurano. Z malce humorja ti bo takoj odleglo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 wse po spisku je........ :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 izbor za novega sodelavca :SS :SS ah škoda govort... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 ok, skozlam se tu, skozlam se še na wC-ju, potem grem pa v maribor ... zoprni dnevi. kaj čmo. Tudi to je življenje, je rekel eden večjih mislecev in umov na tem forumu. Morda ga kaj obiščem. :SS Lahko organiziram srečanje v troje. Bom obema adjutant. :eek: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Redki so dnevi, ko uspe komu da me spravi v slabo voljo. Ampak če jim rata, jim pa zares rata... Upravne enote so ena taka neverjetna valilnica in nadalje gojilnica imbecilov, da človek ne more verjeti. In davča uprava. In občina, ki seveda nima "uradnih ur" ob četrtkih, čeprav si jih dame iz ljubega dolgčasa na drugi strani okenca malce trebijo - pač nimajo drugega, revice... Za kozlat. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 izbor za novega sodelavca :SS :SS ah škoda govort... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Folk ki misli, da mora povsod kak kupček spustit :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 priznam, sem bruhica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) :P (če sodeluješ na dirki potem je razumljivo :D) Popravljeno December 14, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 priznam, sem bruhica Ta trenutek si se pa pobruhal čisto v vsako temo na forumu. S smejkoti. Strašen domet, bre... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 (popravljeno) Še dobro da imamo zaprte kategorije :OK: Pa da ne bom :topic: Pokonci že od 5:30 in v službi od 7:30 do sedaj skoraj nonstop :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno December 14, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Še dobro da imamo zaprte kategorije :OK: Pa da ne bom :topic: Pokonci že od 5:30 in v službi od 7:30 do sedaj skoraj nonstop :SS :SS :SS :SS :SS Oh bošček. Jaz v torek od 4.00 zjutraj do 22.30 zvečer pa kaj. (no ja takih pač ne delajo več kot smo mi) , ja pa včeraj od 7.00 do 20.30, danes z eno moto prekinitvijo od 6.30 .... Je treba delat ne pa okol ga srat :lol1: Zato sem pa danes v temo kolko km zapisal Kec/2 . :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 današnja predavanja :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 cela noč pred spanja pred mano... jutri izpit.... :headbang: :SS :SS pa spet en teden v zaostanku.... :SS :SS 'hope for the best... expect the worst' jutri se pa javim ali v bruhalniku ali v nasmehu :doze: :doze: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 upejmo da te u bruhalniku ne bomo brali še 7ur pa grem spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Okej, da se ga prbijem ko svinja....nic novega.....da me fuknejo ven iz vseh lokalov...... nic novega......pa da me fuknejo iz vseh kaficev..... tega sem se navadil...AMPAK TEGA.... Da me fuknejo ven iz novoletnega firminega zura.... Ne, to je visek! Da sem lansko leto gledal na firminem zuru golazen, ki ni pri nas zaposlena. Letos so nam grozilili, da ne bo imel vstopa noben brez zapestnice. In nazadnje mene vrzejo ven. HALO? Pa kaj pol ce sem prbit? Pa kaj pol, ce sm hotu kresnt eno iz meneđmenta? Kaj je? A navadna raja ne sme gledat za malo visjimi pickami? Ne smem kresniti nobene iz meneđmenta? To bom pa naredil štalo. Kar je prevec, je pa prevec. KJE jE MOJ KALASNIK? M70 AB2? Pizda, vsi skupi ste eni navadni sralci, pa nakladaci. SERONJE! DO KALASNIKA NI PROBLEM PRITI? Na gobcu so vsi hitri. Na kurcu pa kakorkdo. Ampak.... se vedno.... sami nakladaci.... picke brez hrbtenice.... :devil: :evilgrin: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Pizda, kak me glava boli. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se