Furioso Objavljeno Januar 4, 2007 Objavljeno Januar 4, 2007 Huh, nenasitne ženske :huh: ..je treba nahranit... :fredy:
simonsi Objavljeno Januar 4, 2007 Objavljeno Januar 4, 2007 Ena dobro rejena muha mi leta po sobi. Kakšna gnila zima pa je to? :huh: :SS
BremzPenzl Objavljeno Januar 5, 2007 Objavljeno Januar 5, 2007 dons pa prva plača v eurih :SS :SS če ti ni všeč, jo pa meni daj :evilgrin: Kak pir ti bom :beer2: že často
soncy Objavljeno Januar 5, 2007 Objavljeno Januar 5, 2007 če ti ni všeč, jo pa meni daj :evilgrin: Kak pir ti bom :beer2: že často :lol1: :lol1:
Klajba Objavljeno Januar 5, 2007 Objavljeno Januar 5, 2007 Mater sm slab spau, vreme je za an kurc, pa še bila pika je bla za pavrh usega :wacko:.
jose Objavljeno Januar 5, 2007 Objavljeno Januar 5, 2007 dons pa prva plača v eurih ja bolj bogo zgleda plačilna lista :(
SiR Objavljeno Januar 5, 2007 Objavljeno Januar 5, 2007 pr nas smo dali večji font za cifre, da malo več zgleda vse skup :)
andi1 Objavljeno Januar 5, 2007 Objavljeno Januar 5, 2007 Frišno prišel iz bolnice, pretres možganov, sfukan vrat, me je en debil na Fužinah iz meni popolnoma neznanega razloga v torek zbil na tla in potem še malo obrcal za povrh. A naj bom dobre volje ? P.S.: a kdo pozna kakega dobrega advokata za take pizdarije?
jose Objavljeno Januar 7, 2007 Objavljeno Januar 7, 2007 bemti, pa vreme :wallbash: motor pa brez tablice
simonsi Objavljeno Januar 8, 2007 Objavljeno Januar 8, 2007 Spet imam bioritem sfalen. Kako bom zjutraj vstal? :slap: :SS
kat Objavljeno Januar 8, 2007 Objavljeno Januar 8, 2007 Spet imam bioritem sfalen. Kako bom zjutraj vstal? :slap: :SS same here :doze: , sam da mene mičken krehalnik budi :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se