minca Objavljeno Januar 17, 2007 Objavljeno Januar 17, 2007 -zebe me :headbang: -ne morem več spat :headbang: -nočem še v šolo :headbang: -nič se mi ne da :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :angry: :angry:
lasagna Objavljeno Januar 18, 2007 Objavljeno Januar 18, 2007 Jebeš svet. Razen Indije pa Madagaskarja pa Phuketa.
halls Objavljeno Januar 18, 2007 Objavljeno Januar 18, 2007 Plača! 433 Eur in to s potnimi stroški! Naj gre vse skup u PM! Prokleta banda kapitalistična,mater jim...! :devil: Pa naša "samostojna" Slovenija!!! :devil: Pa ... vse naj gre u ku...! :devil: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
bmwslo Objavljeno Januar 18, 2007 Objavljeno Januar 18, 2007 Non stop nekaj novga, pa vsako stvar mi na novo povejo, ko sem že čisto zaključil vse ... :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 :angry: preveč centralnega ogrevanja in glavobol kot posledica :angry:
GorazdH Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 megla, megla, megla in še naprej megla... :SS
Manu Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 Kupim kilo kao rdečih pomaranč, eno olupim in ni sledu o rdeči barvi... :angry: Le kam gre naša drža zvsem gospodarstvom vred :krneki: :P
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 Tudi jaz nabavila "rdeče pomaranče" pri katerih ni bilo niti sledu o rdeči barvi. Pa se nisem dost sekirala, ker so bile vseeno najbolj sočne, kar sem jih zadnje čase dobila. :)
jose Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 veter nam je ponoči streho odkril na silosih :angry:
črnolaska Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 čakam na rezultate izpita :headbang: učim se za 6 izpitov za prihodne 14 dni :cry: :headbang: prazn kestl mam pri avtu :headbang: nč se mi ne da :headbang: pa še fak in šit nimajo več ninje zx6rr!!! kero išem že 3 dni :headbang: :ninja: :cry: :blink:
minca Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 šola :angry: :angry: :angry: ampak zdej je vikend :OK:
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 čakam na rezultate izpita :headbang: učim se za 6 izpitov za prihodne 14 dni :cry: :headbang: prazn kestl mam pri avtu :headbang: nč se mi ne da :headbang: pa še fak in šit nimajo več ninje zx6rr!!! kero išem že 3 dni :headbang: :ninja: :cry: :blink: Moje povprečje je okol 1 izpit/mesc :wacko:
jose Objavljeno Januar 19, 2007 Objavljeno Januar 19, 2007 danes bil na tehničnem z avtom in so me olajšali za puno ojrov :angry:
minca Objavljeno Januar 20, 2007 Objavljeno Januar 20, 2007 kok sm zabita :headbang: :headbang: ne da bi prej misnla :headbang: :headbang: pa se odpovedala temu :headbang: :headbang: upam na najboljše :closedeyes: :doze: :SS :SS :SS :SS
snoopy Objavljeno Januar 20, 2007 Objavljeno Januar 20, 2007 Vse je v pizdi.Nikoli ni tako kot si človek želi,vreme se qurca,počutje gre za vremenom, ljubezen...hja ne vem kaj naj rečem. Želje gromozanske,volje bl mal,tako kot tudi sredstev.kako naj rečem!?!Bolj konkretno...eno specijalno besedo bi rabu,eno k se jo čuti,k jo razumeš,k ti je blizu.... CEL SVET JE V PIZDI!
klimbra Objavljeno Januar 21, 2007 Objavljeno Januar 21, 2007 :eek: :eek: :eek: Človek gre pokadit cigaret pa mim prleti en dec in se razmaže v kleti in pol me zjutraj dohtar vpraša, če sem dobr spal :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: svašta
GrCaR Objavljeno Januar 22, 2007 Objavljeno Januar 22, 2007 nikjer ne morm dobit en REED RELE, k ga nujno rabm za seminarsko :BUA: :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se