Manu Objavljeno Januar 22, 2007 Objavljeno Januar 22, 2007 :eek: :eek: :eek: Človek gre pokadit cigaret pa mim prleti en dec in se razmaže v kleti in pol me zjutraj dohtar vpraša, če sem dobr spal :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: svašta A se je fentaw v bloku al kaj? :huh: Zmeri me mora skrbet zate :doze:
Lobo Objavljeno Januar 22, 2007 Objavljeno Januar 22, 2007 Poln ku*ac mam te ruske gare. Nonštop neka je*e. Ampak premika se pa še prekleta rja napol crknjena.
minca Objavljeno Januar 23, 2007 Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) slabo mi je :cry: :SS :SS :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil minca
Pravokotar Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Objavljeno Januar 23, 2007 slabo mi je :cry: :SS :SS :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Kaka povezava? upam da se neki ni zgodil :cry: da ne bom...................... :cry:
Pravokotar Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Objavljeno Januar 23, 2007 ne sklepi po svoje :cry: Ne sklepaj, da karkoli sklepam, če samo sprašujem.
Pervy Objavljeno Januar 23, 2007 Objavljeno Januar 23, 2007 šel v trgovino po pir, plenice in nekaj hrane za mene in otroka pa j blo 120 €. jebemti kak je drago zdaj, včasih bi to blo samo 28 jurjev :SS :SS :SS
snoopy Objavljeno Januar 23, 2007 Objavljeno Januar 23, 2007 Bush nateguje vse po vrsti(samo monico pusti na miru)-svet je v pizdi Janša se "preteguje"-sloveniji gre bol tako,tak Erjavec laže da bomo dobili vse-kako vse zgleda prepolovljeno Baje da bo snežilo-tudi narava je v pizdi,saj se konkretna zima začenja konec januarja :SS Mojo bolš polovico neki trže-žal že dlje časa(kot mene :evilgrin: ) Edina dobra stvar danes-Jeseničani so premagali jodlarje PS:Sm se spomnu da mam enga heinikena v hladilniku-tut to je dobra stvar :yea1: B) :yes:
Nagaya Objavljeno Januar 24, 2007 Objavljeno Januar 24, 2007 če imaš nekoga rad, ga imaš takega kot je :headbang: nihče ni cel lajf isti, sploh ženske k rodijo :wacko: vsako telo se stara, spreminja, ne zarad razmišljanja, ampak zakona narave. zarad tako razmišljajočih kot si ti, lepotni kirurgi služjo mastne denarce. :wacko: uboge ženske, ki jim je sam lepota ključ do ljubezni :wacko: in ubogi moški, ki jim je samo to pomembno :wacko: Še dobr, da men dragi reče, da sem mu bla bolj všeč 2 leti nazaj ko sva se spoznala, ko sem baje imela večjo ritko kot jo mam zdaj :lol1: (pa je še zdej daleč od mejhne) :P :cry:
črnolaska Objavljeno Januar 24, 2007 Objavljeno Januar 24, 2007 izpit padla.. :cry: pa zakon o gospodarskih družbah se na pamet učim :SS pa mojga ne bom spet vidla do petka..pa že od nedelje. :SS dobr da je že sreda..
alena_bmw Objavljeno Januar 24, 2007 Objavljeno Januar 24, 2007 faks, izpiti .... :SS pa razgovor za službo jutri.... ok to je bolj trema.... :xx: lp alena
zverac Objavljeno Januar 24, 2007 Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) :SS :SS :SS :eek: Ob 15 do dveh po sončku :OK: s kobilco :grim v službo, zdajle pa ljubemu :BUA: bogecu :devil: pušča kompletna vodovodna :doze: napeljava :headbang: :headbang: :headbang: :grim Bo moral malo k urologu :rolleyes: :slap: Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil zverac
bmwslo Objavljeno Januar 25, 2007 Objavljeno Januar 25, 2007 sneg :SS :SS :SS Se strinjam :SS :SS :SS
Anna Objavljeno Januar 25, 2007 Objavljeno Januar 25, 2007 :wacko: sovražim vnašaje dobavnic!!!!!! No pa tudi to mora bit! :grim :whistle: :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se