_ales_ Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 pomoje se me loteva gripa :cry: :headbang: :glare: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :headbang: :wallbash: :surrender: pa še enkrat :SS
Čamac Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 Gattolina v vsakiiiii temi dela sranjeeee in povsod pride zaradi njega do prepiranjaaaaa :angry: Lahko odprem temo v kr neki : Peticija proti gattolini? :SS
jose Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 Gattolina v vsakiiiii temi dela sranjeeee in povsod pride zaradi njega do prepiranjaaaaa :angry: Lahko odprem temo v kr neki : Peticija proti gattolini? :SS :yes: moj prag tolerance je zelo visok, samo kar je preveč, je preveč :angry:
atek Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 Gattolina v vsakiiiii temi dela sranjeeee in povsod pride zaradi njega do prepiranjaaaaa :angry: Lahko odprem temo v kr neki : Peticija proti gattolini? :SS se podpišem pod tole
C4V4L13R Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 kaj je z gattolino da majo vsi nekej proti :? :blink: ne vem k ne poznam, ampk sm že večkrat zasledu da se nekej preko govori :blink:
minca Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 @ minca: še slabše;bil sem na vodi z okusom jabuka :( no na koncu sm poplaknu z deci pira(za okus :D ). Pazi da ne zažgeš vsega-škoda bi blo stan metat(posodo s katere nebi mogla zažganga spucat :lol1: ) ooooo bogi snupi k je vodo piu :lol1: :lol: je mami kuhala,jest sm samo gledala pa bla z mislimi daaaaaaaaaaaaaaaaaaleč stran :yes:
BlackDoc Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 Gattolina v vsakiiiii temi dela sranjeeee in povsod pride zaradi njega do prepiranjaaaaa :angry: Lahko odprem temo v kr neki : Peticija proti gattolini? :SS ti kr odpri...tud men preseda :SS :SS
Jeger Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 ja ..jutr šiht :BUA: kdaj bo petek :doze:
andi1 Objavljeno Januar 28, 2007 Objavljeno Januar 28, 2007 Gattolina v vsakiiiii temi dela sranjeeee in povsod pride zaradi njega do prepiranjaaaaa :angry: Lahko odprem temo v kr neki : Peticija proti gattolini? :SS So še hujši primerki (glej moje probleme v temi Hitrost ubija) :angry: . Za novo temo pa bi bil boljši bolj splošen naslov, npr.: LOW I.Q. ali KDO POTREBUJE BONTON ali KDO MISLI, DA JE NAJPAMETNEJŠI ali kaj podobnega :nono: Predvsem pa bi bilo fino, če bi svoje mnenje povedal tudi kakšen moderator, kajti nekaterim nivo pisanja res že nevarno pada ! Lep pozdrav, Andi.
SiR Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 oprostite, prosim, pazite na čevlje: :SS :SS :SS :SS
wind Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 :SS :SS :SS Kaj si spet bil pijan celi vikend? :hmm: :ninja: Pa da ne bom :topic: : kozlam na vse imbote, in na overdozo dela na sihtu :SS
pupa Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 alergija mi bo vso kožo uničila :SS :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 alergija mi bo vso kožo uničila :SS :SS :SS :SS Tebe se zmeri koza jeba? Fuck, sem mislil, da se ti je kej zrihtalo.
pupa Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 Tebe se zmeri koza jeba? Fuck, sem mislil, da se ti je kej zrihtalo. bilo je super - do nosečnosti. Sedaj mi pa kar ven bruha, pa astmo sem spet dobila, itd...... Največja jeba pa je, da sedaj nič ne smem vzeti takega, da bi mi pomagalo.......
Sanda7 Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 neki se me loteva,upamd a bojo šumeči aspirini preprečli še predn se kej razvije :(
snoopy Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 mene se loteva popizditis-ni nalezljiv se pa nonstop pojavlja :glare:
halls Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 vse :SS :SS :SS :headbang: Boga Minca :friend2: ! hallsi te ma rad :grim
atek Objavljeno Januar 29, 2007 Objavljeno Januar 29, 2007 mene se loteva popizditis-ni nalezljiv se pa nonstop pojavlja :glare: poznam še enega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se