KeC Objavljeno Februar 8, 2007 Objavljeno Februar 8, 2007 Tudi najboljši tu in tam podležejo. Jebemti viruse :SS :SS :SS :SS :SS
halls Objavljeno Februar 8, 2007 Objavljeno Februar 8, 2007 Že dva dni zavrnil super povabilo,mislim,da se mi bo tudi dans to ponovilo! Jaz sem tepec! :grim :headbang: :SS
wind Objavljeno Februar 8, 2007 Objavljeno Februar 8, 2007 Kako fajn je bit na kulturni praznik na sihtu in se total nekulturno pogovarjat z nesposobnezi... yupijajije, motherf**ers... :SS :SS :SS
snoopy Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Tle v tej temi pa sam bruhamo-predlagam spremembo naslov-TREZNILNICA(bomo vsaj vedl zakaj in po čem bruhamo :kva2: )
KeC Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Prokleto sfookano zdravje. Pa še na šihtu morm bit. :SS :SS :SS :SS :SS
Zdrawc Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Prokleto sfookano zdravje. Pa še na šihtu morm bit. :SS :SS :SS :SS :SS Pezdaa, mene je tud zvilo dans zdrwje :SS :SS samo, da sm lahko vsaj doma ostal :doze:
wind Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Nos me boli, ampak se mi niti sanja ne od česa .... ziher so bli kakšni škratje ponoč na pohodu, k so me v nos ... :(
minca Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 ...roka me boli od 15 minutnega enoličnega dela :headbang: :headbang: :grim :headbang: :rolleyes: :whistle: :angry:
Pervy Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Prokleto sfookano zdravje. Pa še na šihtu morm bit. :SS :SS :SS :SS :SS pussiji :lol1: pir in še enkrat pir in je mir!!! aja da ne pozabim, en :SS :SS :SS :SS za izbrane debile ki so se odločili da bodo kupili star avto ali motor, ohranjen boljše kot nov in za ceno enega bureka! idioti, ki se prepoznajo zgoraj ne me klicarit, ne avto in ne motor nista lepša kot iz trgovine in NE, ne bom jih dal za burek pa še ceno prepisa plačal!!!!!!! če se imate za tako pametne idite delat in si z vašo genialnostjo v dnevu ali dveh zaslužite tisti jeben milijon al pa dva in si kupite nov motor in avto!!!!! :angry: ŠE NOBEN NI PRI KURBI Z VRTNICO DOBIL FUKAT!!!!!! TI JE JASNO? GOTOVINA, SAMO GOTOVINA!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Pa sem že mislil, da bom petek preživel na Ptuju in seveda na račun Mačice klomotiru okoli pijan ko čuskija, evo............................vapotek, du must nach Beć! :SS :SS :SS
wind Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) Pa sem že mislil, da bom petek preživel na Ptuju in seveda na račun Mačice klomotiru okoli pijan ko čuskija, evo............................vapotek, du must nach Beć! :SS :SS :SS Kaj so te dobli, ko so sol svercal? :? :D Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil wind
gattolina Objavljeno Februar 9, 2007 Objavljeno Februar 9, 2007 Ne sol, mamiko je nosil v nahrbtniku. He, he, he...
Ice Objavljeno Februar 10, 2007 Objavljeno Februar 10, 2007 sanda, dobesedno ? :P je*es printerje, papir in barvne patrone skup ! :SS ko vraga rabis, crkne. :headbang:
motoristek Objavljeno Februar 10, 2007 Objavljeno Februar 10, 2007 Kiham, smrkam, imam vročino, lasje me bolijo, nohti me bolijo, vse me boli... :( Nalivam se s čajčki z limono, za zajtrk, kosilo in večerjo dobim en Coldrex ... :cry: A MISLITE, DA JE TO ŽE POMLADANSKA UTRUJENOST ? :) Ne, ubija te tisto na levi strani... :yes:
andi1 Objavljeno Februar 10, 2007 Objavljeno Februar 10, 2007 Ne, ubija te tisto na levi strani... :yes: Ja, res sem preveč za računalnikom. :kva2:
minca Objavljeno Februar 10, 2007 Objavljeno Februar 10, 2007 veterina :headbang: :SS :headbang: :SS :headbang: :cry: :cry: :cry: :cry:
Stroj Objavljeno Februar 10, 2007 Objavljeno Februar 10, 2007 Moj debilni fotr :headbang: :headbang: :headbang: :SS Na trenutke bi blo velik lažji brez njega
andi1 Objavljeno Februar 11, 2007 Objavljeno Februar 11, 2007 vsekakor upam, da cimmanj. pade na glavo, namrec. :) to vcasih lahko boli. :xx: zelo. :grim Sem res butelj, hehe. :slap: Pa saj veš, kaj sem mislil, a ne? :kva2: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2007 Objavljeno Februar 11, 2007 šla na sprehod pa so mi čevli prepuščali,posledično mokri šrumfi in noge :angry:
Wobewt Objavljeno Februar 11, 2007 Objavljeno Februar 11, 2007 šla na sprehod pa so mi čevli prepuščali,posledično mokri šrumfi in noge :angry: Vlažnost je prisotna v vsakem tvojem postu. Kakršnakoli, heh :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se