KeC Objavljeno Februar 16, 2007 Objavljeno Februar 16, 2007 (popravljeno) Poglej v mb krožek pek. :OK: Ah ja :SS :SS :SS Popravljeno Februar 16, 2007. Popravil KeC
Pervy Objavljeno Februar 16, 2007 Objavljeno Februar 16, 2007 včeraj mi je en bedak zajebal za recimo en soliden motor denarja :blink: niti :SS ne morem. to je preveč, če bi še bil v šoli bi verjetno sledil masaker, tako pa ne vem na kateri stolp naj se spravim in začnem streljat mimoidoče :ninja:
jose Objavljeno Februar 16, 2007 Objavljeno Februar 16, 2007 bil v službi včeraj od 19 pa danes do 12, čez eno uro pa spet na šiht :headbang: :SS
BC Objavljeno Februar 16, 2007 Objavljeno Februar 16, 2007 policajev kot dreka na cesti :SS škofljica-šiška, 5 vozil stoji in ustavlja, vsaj še enkrat toliko se jih pa vozi gor in dol :SS
soncy Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 poštar me zbudu :headbang: kaj ma tko zgodi za okol hodt :SS
KeC Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Evo kolegialni :SS :SS :SS :SS :SS za jutri za winda :evilgrin:
hrčo Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Tri ure je blo definitivno premal spanja po ***** noči :ninja:
Stroj Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Matematika...koordinatni sistemi...3 strani za 2 po*ukani nalogi :headbang: :SS :SS
gebre Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 poštar me zbudu :headbang: kaj ma tko zgodi za okol hodt :SS Zato, ker eni začnejo/mo delat že ob šestih, da ti lahko bereš cajtnge ob jutranji kavi :SS
soncy Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Zato, ker eni začnejo/mo delat že ob šestih, da ti lahko bereš cajtnge ob jutranji kavi :SS jz berem motosvet ob kavi, ne cajtngov :wacko:
_ales_ Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 bedna sobotaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS in povrh vsega še "pustna" :BUA:
hrčo Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Čist sem .... ma sej sploh ni besed za to ... :SS
minca Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 smrdim po čikih :angry: :angry: :angry: smrdim po pivu :angry: ....polil so me zopet :angry: :angry: :headbang: :headbang: :SS :SS
halls Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 smrdim po čikih :angry: :angry: :angry: smrdim po pivu :angry: ....polil so me zopet :angry: :angry: :headbang: :headbang: :SS :SS Da ti le niso tangic zopet prežgal! :kva2:
snoopy Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 smrdim po čikih :angry: :angry: :angry: smrdim po pivu :angry: ....polil so me zopet :angry: :angry: :headbang: :headbang: :SS :SS :lol1: Ura je 10do9 in še vedno: -smrdim po pivu -smrdim po vinu -smrdim pobruhanju(ne mojem :blink: ) polivale se pa nismo k je per drag :) PS:ne prtožuj se kr naprej no minca :P
_ales_ Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 kje je sonceee :SS :SS poleg bedne sobote še bedna nedelja :SS :SS :SS
bmwslo Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 (popravljeno) :SS :SS :SS :SS na takele ideje pametnjakovičev jebale jih "tehnične rešitve" To mi liči na nekaj kot Drobničeva prepoved splava :BUA: Popravljeno Februar 18, 2007. Popravil bmwslo
snoopy Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 :SS :SS :SS :SS na takele ideje pametnjakovičev jebale jih "tehnične rešitve" To mi liči na nekaj kot Drobničeva prepoved splava :BUA: se ti pridružujem,so pa majstri morš priznat :slap: :SS :SS
soncy Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 smrdim po čikih :angry: :angry: :angry: smrdim po pivu :angry: ....polil so me zopet :angry: :angry: :headbang: :headbang: :SS :SS jz bi kar vse po vrst tožila :angry: le kako si drznejo ti tako škodo delat :hmm:
minca Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 (popravljeno) Da ti le niso tangic zopet prežgal! :kva2: :grrr :grrr :nono: :lol1: Ura je 10do9 in še vedno: -smrdim po pivu -smrdim po vinu -smrdim pobruhanju(ne mojem :blink: ) PS:ne prtožuj se kr naprej no minca :P :lol1: :lol1: no zdej veš kako je to.... :lol1: da me ne boš samo zajebavu skoz :angry: tut jz ŠE VEDNO smrdim :angry: :angry: :angry: :topic: jz bi kar vse po vrst tožila :angry: le kako si drznejo ti tako škodo delat :hmm: :lol: ...tut jz ne bi vedla :grrr :grrr ...tožila jih pa lih ne bom :hmm: :grrr ŠE VEDNO SMRDIIIIIIM :angry: :SS :SS :SS Popravljeno Februar 18, 2007. Popravil minca
soncy Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 :grrr :grrr :nono: :lol1: :lol1: no zdej veš kako je to.... :lol1: da me ne boš samo zajebavu skoz :angry: tut jz ŠE VEDNO smrdim :angry: :angry: :angry: :topic: :lol: ...tut jz ne bi vedla :grrr :grrr ...tožila jih pa lih ne bom :hmm: :grrr ŠE VEDNO SMRDIIIIIIM :angry: :SS :SS :SS ne sekiri se tolk :grrr zunanji smrad se da odpravt, notranjega je bolj težko :grim važn,da je blo fajn :OK:
Lobo Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 ... Ura je 10do9 in še vedno: -smrdim po pivu -smrdim po vinu -smrdim pobruhanju(ne mojem :blink: ) ... ... ŠE VEDNO SMRDIIIIIIM :angry: :SS :SS :SS Umit se je treba. Saj vam menda ni voda pogorela.
klimbra Objavljeno Februar 19, 2007 Objavljeno Februar 19, 2007 Utrujen.......................... Zmozgan......................... Sesut........................... Kaj babe nardijo iz človeka :cry: Ma sej ne vem........a nej se smejem al kozlam....... BTW.....bilo je pa prijetno :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se