Vanga Objavljeno Februar 23, 2007 Objavljeno Februar 23, 2007 zob mi je spipal, zaj pa inekcija spustla ,boli ko svija, zvečer pa še v nočno :cry:
minca Objavljeno Februar 23, 2007 Objavljeno Februar 23, 2007 fen se mi je pokvaru....zdej imam pa mokre lase :headbang: jebotifenpsa :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :angry: :angry: :angry: :angry:
soncy Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 spet bo turobn, zoprn, deževn dan :SS :SS :SS sonceeeeeeeeeeeeeee bi :(
SiR Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Ni pločnik :grrr Obračališče trole. Res je tam prepovedano parkiranje, ampak dejansko ne moti avtobusa -sploh pa tam ne, kjer ga jaz puščam. pa ti si genialna :rolleyes:
hrčo Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Ponedeljek :SS Dež :SS Služba :SS Zaspanost :SS
First Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 pa ti si genialna :rolleyes: Če greš pogledat obračališče 3 na Rudniku boš vidu, da je izjemno veliko avtomobilov tam parkiranih. Kot sem že rekla-parking naj nardijo pa je stvar rešena. Sej če po pravici povem, sem tudi pričakovala, da slej ko prej me bo obvestilo redarstva pričakalo, ampak morm pa rečt da v enem letu enkrat, ni tko hudo. Konc koncev-na kterem urejenem parkingu v Lj pa lahko parkiraš 1 leto za 5.000 SIT :P :devil: Že bežim :D :chase:
First Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 pa ti si genialna :rolleyes: DA :grim :P
motoristek Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 V službi bolan in še pred ekranom... :SS
Furioso Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 (popravljeno) Pa ka zaj v 3 PM, a mi bote ŠE LETOS operirali to frdamano sestreljeno koleno, al ka??? :devil: :headbang: :doze: :xx: :krneki: :headbang: :eek: Popravljeno Februar 26, 2007. Popravil Furioso
motoristek Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Pa ka zaj v 3 PM, a mi bote ŠE LETOS operirali to frdamano sestreljeno koleno, al ka??? :devil: :headbang: :doze: :xx: :krneki: :headbang: :eek: Kaj ti tudi :kva1: proklet Bručan :devil: pa pravi, da je čakalne vrste skrajšal... :headbang:
vapotek Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Ko bi vi vedli, kak mi grejo eni na ku*ac!!! :fight1: :SS
motoristek Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Ko bi vi vedli, kak mi grejo eni na ku*ac!!! :fight1: :SS Vemo... :friend1: :grim
wind Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Ko bi vi vedli, kak mi grejo eni na ku*ac!!! :fight1: :SS Kaj sem ti pa zaj naredo? :?
vapotek Objavljeno Februar 26, 2007 Objavljeno Februar 26, 2007 Kaj sem ti pa zaj naredo? :? Nisi mi pira plačo! :P Zaj, če se mi glih hočeš oddolžit, ti povem, da majo uniona pri šparu v akciji. Za kako gajbo bi se že lahko zmenla. :blush: Se podpišem pod windov post :? :cry: Glej ga, kak se dela tošota! Kaj pa to: moja domneva o Vapoteku kot blondini :ninja: Če bi napisal, da sem postaven, visok in temen (kar mimogrede res sem), bi blo vse OK, ampak to......! :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se