Lobo Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 sožalje tudi vsem, ki ne ločijo psa, ki bo grizel ker se počuti ogroženega in psa, ki hoče povohat kar gre pač mimo. sožalje tudi vsem, ki se bojijo psov litrske kubature :fredy: res ni hujšeg na tem svetu, kot da ti pes svoj nos zarine med noge :kva2: In zakaj bi me morali neki tuji psi rinit recimo vame, Soncy, ...? Kako bi se ti počutila, če bi začel jaz vate rinit in tišat moje parklje vate? Kaj jaz vem kakšne viruse in bakterije prenaša tvoj cucek. Lahko je ravnokar kakšno crkovino žrl. Jaz imam svojega na sprehodu izven moje zemlje vedno na povodcu in z nagobčnikom, iz spoštovanja in uvidevnosti do drugih ljudi.
Einherjar Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 učit se morem 5 predmetov :SS :SS :SS :headbang: :headbang: :angry: dokler se mores je se v redu... Ce bi se morAla bi blo bolj zajebano....
Anubis Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 res ni hujšeg na tem svetu, kot da ti pes svoj nos zarine med noge :kva2: Woof! Woof! :)
Brdaus Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Woof! Woof! :) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 učit se morAm :headbang: :headbang: :SS :SS :SS
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 učit se morAm :headbang: :headbang: :SS :SS :SS Scientia potentia est!! B)
vapotek Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Scientia potentia est!! B) Kdo je potenten? :? :P
snoopy Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Vreme ne ve kaj bi,jst ne vem kaj bi,preveč pokadil po dolgem času,lajf lohka rata kr neki...bo že je reku strt ata :fredy:
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 matr je glupo na šiht hodit,sploh v takmu vremenu :(
Anna Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Zamudila in spregledala predavanja; izpiti se kopičijo pa še na šihtu pizdarije :SS :SS Saj bo bolje :blush: KO NAS NE BO!
motoristek Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 In zakaj bi me morali neki tuji psi rinit recimo vame, Soncy, ...? Kako bi se ti počutila, če bi začel jaz vate rinit in tišat moje parklje vate? Kaj jaz vem kakšne viruse in bakterije prenaša tvoj cucek. Lahko je ravnokar kakšno crkovino žrl. Jaz imam svojega na sprehodu izven moje zemlje vedno na povodcu in z nagobčnikom, iz spoštovanja in uvidevnosti do drugih ljudi. Tak je pravi vodnik psa... :worship: Eni se jih pač bojijo, drugi so lepo oblečeni in ni lepo, da bi tisti slinasti gobčki slinili tvojo obleko, ko čakaš bejbo, da pride na randi. :yes:
Lobo Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Pi*da ej, prekleti pof**ani dan, naj gre vse u 3PM, zaj mam pa vsega poln ku*ac! :SS :SS :SS :SS :SS Naj spi*dijo vsi bek od mene! Je*em im boga, slinijo se samo takrat okoli mene ko sami kaj rabijo. Ko pa bi jaz kaj rabil, pol pa ni cajta, pozabil, gužva, ... , 1000 izgovorov. :SS :SS :SS :SS :SS Grem u božjo mater! Ko je*e vse skup! :SS :SS :SS
Anubis Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Grem u božjo mater! Ko je*e vse skup! :SS :SS :SS Uporabi pogajalca.
Nagaya Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 lubi bubi enga lubčaka zate pa za uno pa za tisto pa za vse ki jih poznam, pa še za vse forumaš in forumašice pa... :wub: :wub: :wub: :004 :0044 :004 fak of!
Pervy Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 fak of! evo samo za tebe :004 :devil: en :SS na drekomešalce, v kratkem boste vi :SS ko boste videli kaj ste si dobili na glavo :evilgrin:
Lobo Objavljeno Marec 6, 2007 Objavljeno Marec 6, 2007 Uporabi pogajalca. Sem uporabil pogajalko. Sedaj sem šele sfu*an. Ampak čudovito sfu*an. :blush: Bom zaspal kot dojenček. :P
minca Objavljeno Marec 7, 2007 Objavljeno Marec 7, 2007 treba bo v šolo it :SS pol pa se s5 ful učit :SS :SS :SS
Anubis Objavljeno Marec 7, 2007 Objavljeno Marec 7, 2007 treba bo v šolo it :SS pol pa se s5 ful učit :SS :SS :SS Rešitev zate: perspektivno
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se