Lobo Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 Ali imate kaj pri roki, da zaustavim ta prekleti ringlšpil v svoji glavi? :headbang: Mater, še živina ve kdaj mora nehat pit, jaz pa ne. Nestabilen sem kot dve uri staro tele. S totimi osli ne grem več pit. J je že kar na začetku naročil liter Janževca in pol litra kisle zase. Kelnarci so skoraj oke vun padle. Ko je šef videl kako gre zravn, je často vsakemu carpaccio. Sreča, da je moral D še po kruh iti v trgovino, drugače bi do polnoči zabluzili. Prekleti želodec bi po vsej sili rad mel porodne krče. :SS Glede na to kako zgledam, mam srečo, da sem človek. Ker če bi bil konj, bi me morali vstrelit. Da me odrešijo muk. Zaradi pijanega organizma trpi cela buča. :SS
wind Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 Pzdomilomatrno, kaki pressing, pa to ni vec res... :( :SS :SS :SS
BC Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 komaj gledam :SS cel teden sem že zaspan, pa nič manj ne spim kot ponavadi :SS
Brihta Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 taki neodgovorni lastniki me jezijo :wacko: To so neodgovorni starši, ke naučijo otroke naj se bojijo napačnih ljudi. Namesto psov, naj se raje bojijo prijaznih gospodov.
wind Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 Gaddemit... p*#$* jeb*#" piz"#$ ... :SS :SS :angry:
minca Objavljeno Marec 15, 2007 Objavljeno Marec 15, 2007 neki zuni cveti oz.cvetni prah :SS :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :headbang: in posledično moje kihanje :headbang: :headbang:
KeC Objavljeno Marec 16, 2007 Objavljeno Marec 16, 2007 Se nikoli ne konča. Wellcome to real life. :SS :SS :SS :SS :SS
wind Objavljeno Marec 16, 2007 Objavljeno Marec 16, 2007 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS :SS Jutri se ga fuknem v treske do amena... :angry:
First Objavljeno Marec 16, 2007 Objavljeno Marec 16, 2007 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS na zdravstvo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Fire Objavljeno Marec 16, 2007 Objavljeno Marec 16, 2007 :SS bil na ta novi Mackovi, no po novem je Tobacna :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ciciban Objavljeno Marec 18, 2007 Objavljeno Marec 18, 2007 Mobiteli :SS kak smo lahka včasih čist lepo živel brez njih...
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2007 Objavljeno Marec 18, 2007 jebemti črede ovc na ovinku in neodgovorni pastirji :angry:
hrčo Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 Pondelk :SS Vreme :SS Bolečine v križu (spet) :SS :SS ... pa še mobitel mi je crknu :SS Ni moj dan :cry:
SiR Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 jebemti črede ovc na ovinku in neodgovorni pastirji :angry: a na taglavnem na kačjih ridah? :naughty:
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 a na taglavnem na kačjih ridah? :naughty: ne ne na Pagu :slap: ampak se je dobr končal zame in motor,za janca pa žal ne kero vreme :SS :SS :SS
Vanga Objavljeno Marec 19, 2007 Objavljeno Marec 19, 2007 Pop...iš, zaj grem posipavat, da bom potem klel sam sebe zakaj je v ovinkih in po cesti pesek. :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se