bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Objavljeno April 3, 2007 Upam da današnjega dopoldneva ne bom prbil tukajle :SS
Vanga Objavljeno April 3, 2007 Objavljeno April 3, 2007 še dva dni beda na šihtu,seveda če nebo dež vmes,drugače se podaljša za dan ali dva :SS
Dečva Objavljeno April 4, 2007 Objavljeno April 4, 2007 Po radiu poslušam reklamo "pejte delat izpit za motor", pa kličem inštruktorja, pa pravi da se vožnja začne šele čez 14 dni :blink: :eek:
primozh Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ŠLAGER PJEVAČ DAMIJAN MURKO
Alla Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Totalno brezmesna ponudba hrane v službeni prehranjevalnici. Jebo jih, pa taka krščansko posiljevalska postna ponudba. Jaz nisem krščena, jaz lahko jem meso! :angry:
vapotek Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Jaz nisem krščena, jaz lahko jem meso! :angry: So pa kot kaže tisti, ki jedilnike pripravljajo, tako da...........žal. .)
primozh Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Totalno brezmesna ponudba hrane v službeni prehranjevalnici. Jebo jih, pa taka krščansko posiljevalska postna ponudba. Jaz nisem krščena, jaz lahko jem meso! :angry: Pri nas v službi je blo pa dons za nekrščane teletina na žaru, pomfri in solata :)
Alla Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Hvala, hvala za tale info. :glare: Ti še niso povedali, da sem nekoliko nevarna, ko sem lačna? :evilgrin:
Einherjar Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Totalno brezmesna ponudba hrane v službeni prehranjevalnici. Jebo jih, pa taka krščansko posiljevalska postna ponudba. Jaz nisem krščena, jaz lahko jem meso! :angry: Sam to je pa res... Vse pofukane menze tezijo v najboljsem primeru s pohanim oslicem.. samo un sranje z zelenjavo.. Kje je pa hrana?
Anubis Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Danes je eden redkih dni, ko v trgovini ni gužve pri mesu. Odlično. :SS :SS :SS ker sem čisto nažrt
Manu Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 (popravljeno) Sam to je pa res... Vse pofukane menze tezijo v najboljsem primeru s pohanim oslicem.. samo un sranje z zelenjavo.. Kje je pa hrana? Pri nas doma. Bograč, kuhan v kotlu zunaj, kotleti na žaru, pa razne priloge. :) Kar se pa tiče posta..... v slovenskem parlamentu in v vladni restavraciji je od zadnjih parlamentarnih volitev naprej vsak petek na jedilniku riba. :blink: Vsak petek! :eek: Ne samo današnji. A vam to kej pove? :krneki: Ok, grem mal počivat; trije kotleti in en krožnik bograča je pa mal tumač. Še zame. :grim Popravljeno April 6, 2007. Popravil Manu
elbarto Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Še zame. :grim :friend1: Po nepreverjenih informacijah je celo borza (ne vem kera, dela ali delnic) danes zaprta. Ti TO kaj pove? Črnuhi so se razlezli... svojat skuap zgnat pa na grmado :evilgrin: El Barto
Rocky Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Vidim, da imate nekateri velike probleme. Res se mi smilite. :P :whistle: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Rude Boy Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Po nepreverjenih informacijah je celo borza (ne vem kera, dela ali delnic) danes zaprta. Ti TO kaj pove? Črnuhi so se razlezli... svojat skuap zgnat pa na grmado :evilgrin: El Barto saj lahko bi tudi ono za delo zaprli ampak so delniško ! tako je to če si v plačilnem sistemu EU-ja ! TARGET je zaprt ! veliki petki in botri na pohodu ! in tudi zaradi takih petkov bodo le ti v bodoče prazniki ! naj živi in se razvija klero invazija ! :P ups off ! :SS
vapotek Objavljeno April 6, 2007 Objavljeno April 6, 2007 Črnuhi so se razlezli... Kje? :eek: V Mariboru vidim samo enega in istega okoli bluzit. :P
Zdrawc Objavljeno April 7, 2007 Objavljeno April 7, 2007 naj gredo u PM prokleti nedeljski vozači :SS :SS
Manu Objavljeno April 7, 2007 Objavljeno April 7, 2007 Zdrawc, si pa res smešen.... če je pa sobota :blink:
snoopy Objavljeno April 7, 2007 Objavljeno April 7, 2007 Z babam je sam križ...tak ali drugačen :slap: :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se