vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 pa naj ti najprej sliko pošlje :D :devil: To pa obvezno, da vidim, če ni slučajno vrečarka, ali še huje kojotka! :devil:
hrčo Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Jeb**** net :SS Štrika glih takrat, k je najmanj treba :glare:
Alla Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 To pa obvezno, da vidim, če ni slučajno vrečarka, ali še huje kojotka! :devil: Predvsem pa osebno izkaznico, da ne boš šel klavirja špilat ;)
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Predvsem pa osebno izkaznico, da ne boš šel klavirja špilat ;) Ah ja.....................mislim da ni strahu, ali? .)
minca Objavljeno Maj 5, 2007 Objavljeno Maj 5, 2007 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS naivneži,brezsrčneži,al kako se temu reče :hmm: :SS :SS :SS :headbang:
snoopy Objavljeno Maj 5, 2007 Objavljeno Maj 5, 2007 Ne bom govoru :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
BremzPenzl Objavljeno Maj 6, 2007 Objavljeno Maj 6, 2007 Darsove table na AC MB -KP z napisom "MOTORISTI VOZITE PREVIDNO" koji jim vrag to plačuje... :devil: ta take sekajo... :angry: :angry:
hrčo Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 Ponedeljek :SS Služba :SS Vreme :SS Alergija, zarad katere od 3 naprej nisem nič spala :SS :SS :SS Teče mi iz nosa :SS .... da o bolečinah v križu sploh ne govorim :SS :SS :SS
Majolka Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 Ponedeljek :SS Služba :SS Vreme :SS in še 1x ponedeljek :wacko:
hrčo Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 Pozabla še to povedat, da sem že za dobro jutro v službi razbila krožnik :SS Danes ni moj dan :(
vapotek Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 Pozabla še to povedat, da sem že za dobro jutro v službi razbila krožnik :SS Zdaj pa samo še reči, da so ti ga trikratno zaračunali. :P Drugače pa danes tudi ni moj dan.....sploh. :(
Brdaus Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 Drugače pa danes tudi ni moj dan.....sploh. :( That makes two of us. :cry:
minca Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 še vedno :cry: :cry: :( :? bo kdaj boljš sploh :?
zverac Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) še vedno :cry: :cry: :( :? bo kdaj boljš sploh :? :devil: Naši tastari so vedno govorili "Saj bo bolje, SAMO NAS NE BO VEČ :blink: :eek: Mislim, da to še vedno velja : :doze: :headbang: :yea1: Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil zverac
zverac Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 :blink: Prvi delovni dan po 10-ih dneh :wacko: :SS
minca Objavljeno Maj 7, 2007 Objavljeno Maj 7, 2007 :devil: Naši tastari so vedno govorili "Saj bo bolje, SAMO NAS NE BO VEČ :blink: :eek: Mislim, da to še vedno velja : :doze: :headbang: :yea1: ja sej... boljš bi blo, da me res ne bi več blo :closedeyes: :closedeyes:
sEh Objavljeno Maj 9, 2007 Objavljeno Maj 9, 2007 mater kakšen naliv :alien1: :eek: sem meu poplavo v kuhni :headbang: pa še babe ni blo doma matermuvirantovopres :headbang: :headbang: :headbang:
Ćardak Objavljeno Maj 9, 2007 Objavljeno Maj 9, 2007 mater spat neupam :SS istooooooooooo :BUA: :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se