Saint Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Delo gospodinje. :SS Kdaj bojo starši prišli s počitnic. lp Rudi
Manu Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Delo gospodinje. :SS Kdaj bojo starši prišli s počitnic. lp Rudi Mogoče jim je pa toook lepo, da sploh ne bojo. :devil: Jaz danes ne :SS ... no ja, mogoče bom popoldne lih mal.... <_<
Thundercat Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 črvi po mailu in posledično po mojem računalniku.... :SS
motobaby Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 .............tok me glava boli, da se mi bo čist zmešal :kva2: , pa še delat morm :SS
niet Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 prevec stvari za narediti ta :SS vikend...... zakaj nimamo :SS volitve preko Interneta ?
Saint Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Azureus je nehal delat. :SS Ko sem inštaliral vse ostale možne variecije na torrente sem ugotovil da vse skupaj ne dela. No sedaj je spet začelo delat. Vmes sem z inštalacijo/deinštalacijo uničil za 2GB že posnetega materiala. :kva2: :SS lp Rudi
Black Knight Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 .............tok me glava boli, da se mi bo čist zmešal :kva2: , pa še delat morm :SS Aspirin Migran ful pomaga,sam morš kr dva uzet da orng butne :doze: ...
bubamara Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 ketonali so boljš....sej neki, ka prime pr teh kurčevih zobobolih... :SS :SS :SS :SS :SS :SS
devilish Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 ... sm pa upala da bom prežvela ta dan na motorjih... :cry: :SS :SS
Pervy Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 DELO, DELO, DELO :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS morem pisarno prestavit, da ne bom motorjev zunaj slišal :angry:
Black Knight Objavljeno Oktober 2, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 ... sm pa upala da bom prežvela ta dan na motorjih... :cry: :SS :SS Kje je bila ovira...sej vreme je kr blo za silo :) ...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 čas = min problemi = max -------------------------- rezultat = :SS :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 DELO, DELO, DELO :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS morem pisarno prestavit, da ne bom motorjev zunaj slišal :angry: here we go again :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Black Knight Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Nihče ni poklical za kofetkanje na Rakitni :cry: . Sej razumem,ste šli na daljše fure :unsure: ...
devilish Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Kje je bila ovira...sej vreme je kr blo za silo :) ... šele zdej vidla... ne, ni blo za silo... tle na mojem koncu je včir kar fajn dež padu, pol so ble pa ceste mokre... :SS no smo pa dns šli... komentarji so v vtisih, kar pa je za :SS je pa to, da je blo spet kr neki avtov k so izsiljevali... mene kar prime da bi vsim srednji prst pokazala... pol so pa motoristi krivi ko se kej v črni kroniki pojavi... ker so norci in ne vem kaj... :angry:
bubamara Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 :SS :SS :SS :SS :angry: :angry: :angry: :SS :SS :SS :SS
Broj Jedan Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 rezanje mojega hrbta bo 8:40 :unsure: & cel teden zarad tega :SS :SS :SS :SS :SS :SS
lina Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Bulana.......nč ne voham, okušam, zaštofana čist...pljuča me bolijo.. :SS :SS :SS
Broj Jedan Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 rezanje čez 6 (!!) mesecev :SS :SS poliklinika = večja štala kot je bila l. '65 prokleti cigani dohtarski, lenuhi gnili zajebani !!!! :SS :SS :SS :SS
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 prokleti cigani dohtarski, povej to tistemu dohtarju, ki te bo operiral......tako ko boš na oper. mizi in predno te uspavajo mu to reci v obraz...in nato brezskrbno zaspi... <_< moj :SS šola
Pravokotar Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 moj :SS šola Povej to kakemu svojemu profesorju. Po možnosti tik pred izpitom. In te bo "uspaval"... :P :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se