minca Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 :SS :SS :SS :SS zakaj je tko kot je??? :? :cry: :headbang: :SS
ciciban Objavljeno Junij 1, 2007 Objavljeno Junij 1, 2007 kratka furca tokrat brez dežja, sem bil pa trikrat izsiljen/posiljen s strani škatl :SS pa kaj se je tako teško furat po svojem pasu al kaj, pa v rondoju pogledat še levo in ne samo rožic na otočku... :SS
soncy Objavljeno Junij 2, 2007 Objavljeno Junij 2, 2007 nekak sm brez taprave energije :headbang: vem še za eno tako :headbang:
Schultz Objavljeno Junij 2, 2007 Objavljeno Junij 2, 2007 to vreme in napoved za naslednje dni je prow za :SS
Stroj Objavljeno Junij 2, 2007 Objavljeno Junij 2, 2007 Pizda ti materna----->mati narava.....a mislš da smo aprila da tko dež pada :headbang: :headbang: :headbang:
motoristek Objavljeno Junij 2, 2007 Objavljeno Junij 2, 2007 me glava boli :headbang: sem mešal zelenega in rdečega... :trance_33_sleep:
minca Objavljeno Junij 3, 2007 Objavljeno Junij 3, 2007 neeeeeeeeee :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Anna Objavljeno Junij 4, 2007 Objavljeno Junij 4, 2007 SLUŽBA :SS (čeprav sem doma, še kar telefoni zvonijo) !!! UČENJE :headbang: (kako se naj pa učim, če skozi službeni telefon zvoni)???? mah brez besed !!!!
Brdaus Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 Ja sej... kaj bi govoril :SS :SS :SS :SS Matrvola :SS
hrčo Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 Sem upala, da bo ta teden zatišje v službi, ker ni šefice, pa je še slabše :SS
motoristek Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 Kako naj grem peš domov, če vsakih pet minut vliva... :headbang:
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 a si iz cukra :naughty: sam res tole vreme bruhat
motoristek Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 a si iz cukra :naughty: sam res tole vreme bruhat poskusi... :naughty:
Pervy Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 dopoldan kliče snaha da ima predrto gumo in cel zašvicam ko jo menjujem po vročini. grem na kosilo in mam predrto gumo še na mojem avtu. menjavo opravim v totalnem dežju. bemti gume........ grem prijavo naredit na policijo da dobim za vulkanizerja :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Brdaus Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 U pchkumater nič se mi ne poklepa... Ampak jest nebi oralno nazaj metal, le kako vrečo bi rabu, da bi jo fest premlatu (al pa tečno babo) Mogoče odprem novo temo: fajtarca :hmm:
Ole Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 Sem upala, da bo ta teden zatišje v službi, ker ni šefice, pa je še slabše :SS enako....sam da šefa ni... pa dela je čez glavo, men se ne da več...gremo na pir...da bo mir
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 ah :closedeyes: neki k gledam :SS :SS :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno Junij 5, 2007 Objavljeno Junij 5, 2007 Pizda mi grejo na kurac staruhi, ki nimajo cel ljubi dan kaj druga za počet, kot jamrat, smrčat in smrdet (izmenjujoče se po dreku, švicu, plesni in cipresah)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se