vapotek Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 Že včeraj omenjeni ded (77 let, čeprav zgleda kot da jih ima 770) je stal ob postelji in hcal v račko, ki mu je seveda padla iz trepetlavih rok in se razlila po sobi... Ampak to še ni vse, ded je bil obrnjen proti tretjemu, ki je mirno spal in seveda mu je padla preden je končal.....no ob tem so mu še hlače padle dol, tako da mi je pokazal rit in se še parkrat sprdnil..... Svinja svinjska smrdljiva.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS
wind Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 Že včeraj omenjeni ded (77 let, čeprav zgleda kot da jih ima 770) je stal ob postelji in hcal v račko, ki mu je seveda padla iz trepetlavih rok in se razlila po sobi... Ampak to še ni vse, ded je bil obrnjen proti tretjemu, ki je mirno spal in seveda mu je padla preden je končal.....no ob tem so mu še hlače padle dol, tako da mi je pokazal rit in se še parkrat sprdnil..... Svinja svinjska smrdljiva.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS Te si mel fontano v sobi? :whistle:
Pervy Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 jebemti delam cele dneve ko nor pa mi ni uspelo vsega naredit in odhod na dopust je prestavljen za vsaj en dan :SS :SS :SS :SS :SS
KeC Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 Gužvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....AAAAAAAAAAAAAAAAAA.........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pi*** ti maternaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa......AAAAAAAAAAAA....aaaaaaaaaaaaaaaaa ........... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
wind Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 Gužvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....AAAAAAAAAAAAAAAAAA.........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pi*** ti maternaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa......AAAAAAAAAAAA....aaaaaaaaaaaaaaaaa ...........:SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Mi2? :? Kolegialni :SS iz istih razlogov... :headbang:
sršenar Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 vremeeeee :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 Pizda jim materna vsem po vrsti.... :SS :SS :SS :SS :SS
KeC Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) Kurčevo sranje, pol se pa jst pizdim. :headbang: Sožalje stari! Drži se! :closedeyes: (rajedržijihpress) Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil KeC
Nagaya Objavljeno Junij 7, 2007 Objavljeno Junij 7, 2007 RADI MAMO VELIKE TISKANE ČRKE KER SO ZLO FAJN. Radi Mamo Velike Začetnice Besed Ker So Tud Kr Fajn. In, ter, ker, pa, da so pa sploh fajn ko jih postavimo na začetek stavka. agh! :headbang:
wind Objavljeno Junij 8, 2007 Objavljeno Junij 8, 2007 Letališče Josepha Putschinka Ljubljana :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
motoristek Objavljeno Junij 8, 2007 Objavljeno Junij 8, 2007 Danes prišel iz službe v dežjaku in teniskah... :headbang: ni hotelo nehat, da ga jebeš... :evilgrin:
ShadoW88 Objavljeno Junij 8, 2007 Objavljeno Junij 8, 2007 idiot, kreten, butl, zabit, naivn - jst :headbang: :headbang: :headbang:
vapotek Objavljeno Junij 10, 2007 Objavljeno Junij 10, 2007 Namesto šunke, sem za zajtrk dobil med in maslo....pa to morš bit ja fukjen malo, da to ješ.... :SS :SS :SS
soncy Objavljeno Junij 10, 2007 Objavljeno Junij 10, 2007 Namesto šunke, sem za zajtrk dobil med in maslo....pa to morš bit ja fukjen malo, da to ješ.... :SS :SS :SS maš prav :SS
motoristek Objavljeno Junij 10, 2007 Objavljeno Junij 10, 2007 Mater zdaj me je že rdeči sfukal... B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se